Algselt postitas epicap
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttõsine küsimus oli, mitte nokkimine. allase videos ju üle interneeduse kuulsad ja huvitab, kas ta on siin foorumis.FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas epicap Vaata postitustmis peale hakkad selle teadmisega ? on siis on, ei ole siis ei ole. Siin foorumis ei huvita kedagi ega midagi kellegi identiteet, eks?
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustkeegi, kes on vaadanud selle hooaja mänge.. kas mulle tundus või malaga sai päris hästi hakkama barcaga (nii posessioni poolelt kui ka kaitse pressiga), aga barca tuli lihtsalt rasketest olukordadest ülihästi välja ja pani lihtsalt oma paremuse nii kõvasti maksma?FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Mind kui paadunud Barca fànni ehmatasid Malaga màngijad esimesel poolajal ikka korralikult àra. Kui poleks Messi vàravat olnud, siis ma ei tea mida oleks toonud teine poolaeg. Malaga pressis ùle vàljaku ja sedavôrd hàsti, et Barca ei suutnud isegi kolme, nelja passi oma vahel àra màngida. Oli peale Messi vàravat nàha, et Malaga poisid olid pettunud ja 5 minutit peale seda oli tunda kerget segadust nende poolel, aga siis said nad jàlle màngu kàima ja esimene poolaeg olid nad vàga tublid!
Teine poolaeg aga ma arvan, et pole vaja pikalt seletada, sest sellest rààgivad vàravad ja Dontasiku videod
Ma olen ùldse tàhele pannud, et Barca lasebki vastastel joosta esimesed 30 minti, nagu et neid lasta vàsitada ja nad ei làhe eriti rùndelegi vaid taovad pikke passe ja ùritavad kontrat. Tihti ongi neile just löödud esimesena vastaste poolt ja pàris màngu alguses.
Hiljuti, kui nad vôitsid ( ei tule meelde kes ) 4-0, siis nad lôid 4 vàravat pôhimôtteliselt 30 minuti jooksul ja ma olin vàga ùllatunud sellest. Hiljem sain aru, et see oligi nende strateegia sel màngul. Lööme àra ja edasi las juba jooksevad vastased ise.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMind kui paadunud Barca fànni ehmatasid Malaga màngijad esimesel poolajal ikka korralikult àra. Kui poleks Messi vàravat olnud, siis ma ei tea mida oleks toonud teine poolaeg. Malaga pressis ùle vàljaku ja sedavôrd hàsti, et Barca ei suutnud isegi kolme, nelja passi oma vahel àra màngida. Oli peale Messi vàravat nàha, et Malaga poisid olid pettunud ja 5 minutit peale seda oli tunda kerget segadust nende poolel, aga siis said nad jàlle màngu kàima ja esimene poolaeg olid nad vàga tublid!
Teine poolaeg aga ma arvan, et pole vaja pikalt seletada, sest sellest rààgivad vàravad ja Dontasiku videod
Ma olen ùldse tàhele pannud, et Barca lasebki vastastel joosta esimesed 30 minti, nagu et neid lasta vàsitada ja nad ei làhe eriti rùndelegi vaid taovad pikke passe ja ùritavad kontrat. Tihti ongi neile just löödud esimesena vastaste poolt ja pàris màngu alguses.
Hiljuti, kui nad vôitsid ( ei tule meelde kes ) 4-0, siis nad lôid 4 vàravat pôhimôtteliselt 30 minuti jooksul ja ma olin vàga ùllatunud sellest. Hiljem sain aru, et see oligi nende strateegia sel màngul. Lööme àra ja edasi las juba jooksevad vastased ise.FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustdontastik ongi kuulus allas?
Muidu tal on olemas ka lugemist väärt blogi, mis kahjuks on nüüd unarusse jäänud http://www.allasfcb.blogspot.com/
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustkeegi, kes on vaadanud selle hooaja mänge.. kas mulle tundus või malaga sai päris hästi hakkama barcaga (nii posessioni poolelt kui ka kaitse pressiga), aga barca tuli lihtsalt rasketest olukordadest ülihästi välja ja pani lihtsalt oma paremuse nii kõvasti maksma?
Victor Valdes tähistab oma 31. sünnipäeva täna! Palju õnne!
Üks video, mis siiani väga hästi meeles püsib.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Hooaja esimesel poolel vist tuldi rekordiliselt palju kaotusseisudest välja. Ühest küljest mõjus aktiivne press, teisalt ka makeshift kaitse, kus mängisid paljud mehed positsioonist väljas või kippusid kogenematusest eksima. Palju siiski anti väravaid kiiretest kontratest.
Kõrge pressiga Barcale peale lendamine muidugi tähendab jube atraktiivset vutimängu, meelde tulevad Rayo võõrsil, Betis võõrsil, Sevilla kodus ja Atletico. Kõik muidugi kustusid teisel poolajal, va Betis, kes surus meeletult. Üks asi on see pressi alt välja tulemine, kuid minu hinnangul on Tito lisanud taktikasse ka söödud keskvälja sügavusest kaitse selja taha Pedrole, Alexisele, Villale ja Messile, mis teeb Barca sel hooajal rohkem ettearvamatuks. CLis seevastu on vasased läinud ikka suuresti bussiparkimise teed."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Eilse mängu ilu veel siia - http://www.youtube.com/watch?v=TfsquQpoDXQGuardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."
Kommentaar
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitusttõesti ei kujuta ette, kes teile sel aastal mõnes tähtsas mängus väärt konkurentsi pakkuda võiks."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas xavic Vaata postitustEilse mängu ilu veel siia - http://www.youtube.com/watch?v=TfsquQpoDXQ
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Tegelikult võib neid siia postitama jäädagi - http://www.youtube.com/watch?v=M7cPZAndWdkGuardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."
Kommentaar
-
Algselt postitas epicap Vaata postitustmis peale hakkad selle teadmisega ? on siis on, ei ole siis ei ole. Siin foorumis ei huvita kedagi ega midagi kellegi identiteet, eks?
dontastik, aktiivset vist ei ole, aga õhe postitusega kasutaja on - http://foorum.soccernet.ee/member.php?28315-allas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar