Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKohtuniku apsakas tegi màngu àra peale esimest vàravat. Nou Campil vaatame teie 11 kaitsjat ùle. 12 kaitsemeest oli seekord palju!
-e- tegelt see pall tuli Barca kaitsja käest, et ma ei tea kas sama kohver.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustViimase peal, see ainult sööt-sööt jalgpall on türa kui igav. Barca mingu perseSo self aware so full of shit
Kommentaar
-
ja üldjoontes ka..
Algselt postitas vincent Vaata postitustJa lisaks ühest asjast üldisemalt. Ma arvan, et meie armastatud mänjunaitid on meie jaoks täpselt nii ülevoolavalt suurepärane, nagu me ise tahame. Siin teemas. Kui ma roniks manku-manku-über-alles tekstiga kuhugi Reali või Bayerni või Juve teemasse põrkama, siis palun väga, täielik õigus nahui saata. Siin toas pole aga tegelikult teiste asi sellel teemal isa mängida. Ja kindlasti mitte mehel, kes soovitab kõigil mitte olla "ennast täis ja üleolev", kuid siseneb ise alatasa teemadesse hoiakuga "ainult minu maitse ja arvamus on kõige õigemad".Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustHmmm? Esimese vàravata poleks see vôit nii magu tundunud? Kas tàna ei olegi teil tuju vabandada, et Barca ainult dives ja kukkus igas positsioonis? Me làhme kodus teile vastu tàiesti julgelt ja löÖme ka golle!Adiós amigos
Kommentaar
-
Üsna tähelepanuväärne on, et mõlemad Hispaania hiiud võivad kaheksandikfinaalis välja kukkuda. Loomulikult on kordusmängud ees ja kõik on võimalik, aga esimeste mängude põhjal sellises stsenaariumis midagi utoopilist poleks."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustTra ma aiman halba tänasest mängust.
Kommentaar
-
Lootus kaob viimasena. Me polnud tàna parimad, aga seda polnud ka AC Milan. Nemad kasutasid omad momendid àra ja meie ei löönud isegi vàrava poole. Kui me kodus ei vôida siis oleme OUT ja kogulugu. Ega sellest elu seisma jàà. Meil on veel màngida La Liga ja Coupe del Roy. Pole olemas vôitmatut tiimi ja me ôpime edaspidi oma vigadest!
Vaatame mis meil veel on vôimalik teha kordus màngus!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar