Alba vasak käsi peataski palli jah. Milleks kogu see kammajaa, et värav poleks pidanud lugema
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKeniaalne pime oled. Mis see Alba kàsi siia puutub, kui edasi peatub pall Milani màngijal! Ja vaata reaktsioone, kus 5 Barca màngijat nàgid seda Milani kàega palli peatamist!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKas ei olnud siis? Ole kordki elus aus ja ùtle et ei olnud kàtt!
The FIFA Interpretation of the Laws of the Game states that handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm."
"The interpretation of FIFA Law 12 tells referees to consider a few things when determining handball infractions. First, the movement of the hand is considered. If the hand moved to the ball, then the handling of the ball is most likely intentional. But if the ball moved to the hand, it may not be intentional. Second, the distance of the player to the ball is considered. A handball that occurred from a ball played close is unexpected and most likely unintentional. But when a ball is played from far away, a player has time to anticipate the ball and avoid handling it with their arm or hand. Finally, the position of the hand is considered. Touching the ball with an arm that is hanging away from the body is not necessarily an infraction. Once again, the handling of the ball must be intentional."
Kommentaar
-
Kaks valet ùhes! Pall ei lennanud nàkku vaid vasakusse kàtte. Alba ei ùritanud midagi takistada kàega vaid löödud pall oli lennu suuna vôtnud tema kàe pihta. Ja mis poolik FIFA seaduse punkti sa veel siia lisasid???
Ja sinu Zapata ei ùritanudki palli peatada, vaid soovis eest àra ennast koristada ja kui see oleks ônnestunud, siis pall oleks lennanud vàljakult vàlja!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Millest vaidlus ? Barcelona viid käe kõrval Itaalia jalgpallikooli ja saadeti tiki-taka kurke kasvatama.
Iniesta ja Xavi ei mölise ajakirjandust mingist muinasjutu käepallist täis, võtab eeskuju ?
Barca oli sitt see mäng, fakt. Live with that."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Oeh, polekski uskunud, et kunagi siia teemasse kommenteerima tulen, aga mis seal ikka.
Barca sai pähe ja igati teenitult. Ei vinguks kohtuniku teemal üldse, sama kehtib ka platsi teemal. Ma ei tea statistikat aga mulle tundub, et plats kerkib Barca puhul alati teemaks kui saadakse kaotus, kas pole nii? (Seda võiks keegi teadjam kontrollida). Vinguda Milani taktika üle on nonsens. Kas asi minus vms aga maailmas on vist ainult 3 tiimi, kes Barca vastu võidu võtta ilma kaitses passimata, need on Borussia, Bayern ja Real? Milan käitus igati õigesti teenitud 2:0 oli väärt. Barca mäng oli kahtlemata mannetu aga kodus on kõik võimalik, kui suutis Milan 90 minutiga taga nulli hoida ja 2 kolli kõmmutada, võib seda kindlasti teha ka Barca, pea püsti fännid.
NB! Olen ise barca poolehoidja olnud Ronaldinho aegadest peale (ka hetkel tegemist minu lemmikmängijaga)
pallur
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSee oli juba mitmes kord kus Barca pidi màngima traktoristide poolt ùles kùntud pôllul. Loomulikult polnud kaotuses sùùdi vaid see pôllumaa, aga ka AC Milani suurepàrane kaitse màng, kus Barca ei suutnud isegi vastaste VV kasti siseneda.
7 kaitse màngijat sùsteemis 4-3 olid imeliselt oma kohti hoidmas kogu 90 minutit. Selline kaitse sai esimest korda nàha ilmavalgust 1990 màngus Argentiina - Brasiilia, kus Argentiina peatreener usaldas rùndele vaid 3 meest. Maradona Ganiggia ja Batistuta. Vôidetigi 1-0 veerandfinaalis. Jah. See oligi màng mida vôiks nimetada bussi parkijate esimeseks ajaloos. Peale seda on sellist sùsteemi kasutanud veel paljud. Ilma netist otsimata meenuvad kohe Prantsusmaa- Paraguai 1998, Kreeka-Fra, Gre-Por, Barca-Inter, Barca-Ars.
Oh neid on nii palju, et ei ole môtet edasi lugeda.
Asjast làhemalt ja màngust mis tulemas Nou Campil màrtsis Milani vastu. Ma vàga loodan ainult ùhte, et esimene vàrav tuleks kiirelt ja ( just nimelt) Messi lööks selle kàega ja see làheks arvesse. Ma lihtsalt tahan hirmsasti nàha uuesti tantsimas Palotellit koos oma ahvi karjaga Harlem stylet ja seda videot siin uuesti. Mulle on alati meeldinud AC Milan ja kui Barca peaks langema, siis elan neile tulevikus kaasa. Mitte nende màngijate pàrast, vaid mulle on see mansa meeldinud vàga kaua aega ja austan nende mineviku koos Van Basteni, Gulliti ja Paolo Maldini pàrast. Oma isiklik lemmik oli pikka aega Schevtchenk loomulikult.
see post.... oli see unes või näen tõesti seda ilmsi??MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKeegi ju peab vàrdjas laps olema suures peres. Olgu selleks siis mina!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKeegi ju peab vàrdjas laps olema suures peres. Olgu selleks siis mina!
Eks vaikselt hakkab aitama, hr. molbert võttis asja kokku."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar