Kohtuniku teema on üles võetud, tublid. Nüüd jääb veel üle rääkida sitast väljakust, reali bussiparkimisest ja muust idiootsest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Tundub et see Milani mäng on ikka eneseusu kõikuma löönud meestel, või on asi selles et Titot ei ole väljaku ääres kamandamas. Igaljuhul kõvasti tuleks juurde panna kui mägu võita tahetakse. Pennal 100 protsenti õige! Mõned üksikud otsused kohtuniku poolt võibolla valesti, vile üle küll nuriseda ei saa...
Kommentaar
-
Vaatamata Reali eduseisule, olen esimese poolajaga igati rahul. Ääred töötavad korralikult ja isegi kaugelt löödi suhteliselt palju peale, mis on üllatav. Penalti oli täiesti õigesti määratud. Ei tea, mis Piquel mõttes oli... Eks näis, mis teisel poolajal saab. Hetkel kõik veel kontrolli all, aga kui Real peaks ühe teisel poolajal veel lööma, siis on selleks korraks CdR teekond läbi Barcelona jaoks.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustKohtuniku teema on üles võetud, tublid. Nüüd jääb veel üle rääkida sitast väljakust, reali bussiparkimisest ja muust idiootsest.
Kommentaar
-
Algselt postitas DanielAlvesdaSilvaMinul kui Barca fännil suur palve kõigile ,kes käivad lugemas barca teemat ja siia ka kirjutamas . Kui te soovite oma arvamust avaldada siis avaldage seda viisakalt .Mitte ärge tulge esimesel võimalusel siia rääkima kui sitt barca ikka on jne . Sisemas te ei tahaks keegi ,et teie lemmik klubi läheks CL-s kokku barcaga .Võite seda tagasi ajada ,aga nii on .Eks ma ise ka sooviks ,et Barcal ei tuleks CL-s raskeid vataseid nagu näiteks Manu,Real,Bayern,Juve,PSG jne . Aga minu palve on see ,et olgem rahulikud fännid ja ärgem lagastagem seda teemat enam . RESPECT teile !
Täna aga võiks Barca võita küll, suurendab võimalust,et Mourinho kinga saab ja ehk satub härra Bridge'ile tagasi. Seda vägevam oleks järgmine aasta Barcelonga CLis kohtuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustMa annan nüüd siin kõigi nähes lubaduse, et ma ei vaata ühtegi Barca mängu enam see hooaeg, väljaarvatud CL finaal, kui nad sinna peaks kuidagi ime läbi jõudma. AamenMés que un club
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustMa annan nüüd siin kõigi nähes lubaduse, et ma ei vaata ühtegi Barca mängu enam see hooaeg, väljaarvatud CL finaal, kui nad sinna peaks kuidagi ime läbi jõudma. Aamen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar