Algselt postitas count
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Barca pani sellise tempo ja vurri peale, et Milan ei saanud praktiliselt terve mäng sittagi aru, mis toimus. Messi oli fantastiline ja murdis sellega ka Itaalia lambisatside needuse. Ühesõnaga pole midagi rääkida, parem võttis selgelt oma. Kassailt ideaalne vile ning kohtuniku teemadel pole ühelgi hateril põhjust sõna võtta. Barca mängis vastase puhtalt üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustMa olen sõnatu. Viimati oli sarnane emotsioon Iniesta värava puhul Chelsea vastu nii mõnigi aasta tagasi. Kuid seekord 4 korda rohkem! Võimas, võimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustMeenutad mängu, kus kohtunik teid terve tee tassis? Mage.Barcelona.
Kommentaar
-
Kuna me vôitsime, siis ma olen arusaanud, et meil ongi parem vait olla kohtuniku töö koha pealt??? Mina isiklikult oleks môned kaardid kindlasti Milanile juurde andnud,aga huisnim. Ja kes ùtlevad, et Milan viletsam oleks olnud, siis ma kùll nii ei arva. Tàna oli lihtsalt Barca parem!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustMeenutad mängu, kus kohtunik teid terve tee tassis? Mage.FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar