Teine mäng ja justkui teine meeskond platsil. Eks kodumuru aitas samuti kaasa ning eelhäälestus oli korralikult tehtud. Suudeti edukalt "Deportivot teha".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustSiin mõned mehed on juba õige taevasse tõusnud mingi milani kotikute alistamise pärast ja tahab reali vastaseks.....real on pannud barcale viimasel ajal sumpsi iga kell ja igal ajal niiet võtke tuure maha...."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitusteriti kõrge high five alehisele.
Tiki-taka nagu seda mängima peab.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustsee oli tiki-taka? sel juhul mul poleks teie vastu midagi. täitsa ründav ja tore jalgpall, erakordselt vähe maas hooramist ja isegi kätega lehvitamist.Barcelona.
Kommentaar
-
Eile lôi Messi ka Van niistelroy rekordi CLis ja nùùd on vaid ùks mees jàànud. Raul ja 71 golli, Messil hetkel 58. Meil kàis ka palju uhkeid kùlalisi màngu vaatamas ja peale màngu meestega pilte tegemas, http://lemag.eurosport.fr/article/sc...barca_a42622/1Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Ja siis te väidate, et ei saa abi suurematelt ja kõrgematelt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustNii. Kui tulla nüüd tagasi maapeale siis küsiks.
Kas vana hea Barca on nüüd tagasi või oli see mäng hoopis ühekordne sähvatus ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar