Algselt postitas count
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas DanielAlvesdaSilva Vaata postitust2008 aasta EM Hispaania esikoht
2008-2009 aasta CL Barcelona esikoht
2010 aasta MM Hispaania esikoht
2010-2011 aasta CL Barcelona esikoht
2012 aasta EM Hispaania esikoht
2012-2013 aasta CL peaks oleme jälle meie kord
Kuna võõrsil Milanilt saadi korralik õppetund ja õnneks suudeti kodus raskest seisust välja tulla, siis loodetavasti on omad järeldused tehtud ja täna enam sellist mängu ei näidata. Lisaks on täna Tito pingil. Mascherano peab täna eriti ettevaatlik olema kuna ta on ühe kollase kaardi kaugusel mängukeelust."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustChelsea on parim, sest meil on raha ja uued karikad. Ja uued India fännid. Ja maailma rikkaim juut. Ja Eden Hazard. (no raha ikkagi põhiliselt.)
Kui nüüd juba ennustamiseks läks, siis ma pakun, et PSG saab täna kohutava lituudi. Mingi viieka imevad sisse. Noh, prantslased ikkagi vms.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustno kle, romka mahub heal juhul esikümnessse
Kui nüüd juba ennustamiseks läks, siis ma pakun, et PSG saab täna kohutava lituudi. Mingi viieka imevad sisse. Noh, prantslased ikkagi vms.
Mängu tulemuse mõttes nõustun Booobiga, Carlo and co saab tala, toorelt.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Line-up Barcelona (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Villa
Barcelona bench: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Cesc, Thiago, Tello
Oier, Abidal, and Deulofeu don't make the final match squad and will watch the game from the stands
Line-up PSG (official): Sirigu - Jallet Alex ThiagoSilva Maxwell - LucasMoura Beckham Matuidi Pastore - Lavezzi Ibrahimovic"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustJuba läks tuju ära...loll Alexis.
Tra Beckham mängib, nüüd on perses ka....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar