Kas teile ei tundu, et hooaja esimesel poole tehti liiga palju endast andvaid mànge ja nùùd olles end liialt ùletanud ollakse vàsinud ja ràsitud vigastustest? Tito puudumine selle pordelli valla pààstiski minu arust!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas xavic Vaata postitustMex, palun katsu nüüd olla, äkki valisid vale klubi endale fännamiseks?
Sa oled ikka täis tropp ausalt. Mis selles mängus siis täna head peaks olema? Sa vaata mõnda mängu ka vahest mitte ainult väravaid peale mängu..Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
-
lol..ma mõtlesin sinu vingumist täis postitustele siin teemas, et kui sa siin koguaeg hädaldad, äkki valisid vale klubi fännamiseks. Mis mind puudutab, siis mul on see hooaeg nähtud pea kõik mängud va mõned CL-i mängud..Guardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."
Kommentaar
-
Algselt postitas xavic Vaata postitustlol..ma mõtlesin sinu vingumist täis postitustele siin teemas, et kui sa siin koguaeg hädaldad, äkki valisid vale klubi fännamiseks. Mis mind puudutab, siis mul on see hooaeg nähtud pea kõik mängud va mõned CL-i mängud..
Mis selles nii halba oli siis? Ongi piin..olulised mängijad on vigased+noorematel on vähe kogemust. Ning Marc peab veel Cl-i mängus ka osalema...see vend küll valmis pole selleks.Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustTänane mäng tuleb üks suur nali ja piin.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustTõesti arvad, et Barca vahetusmehed on nii halvad? Tasemevahe on väike, lihtsalt vormiküsimus on suur. + tekib tunne, et sa oled mingi gloryhunter, kes tahab ainult võite näha. Võiksid vahel mängu ka nautidaKui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustNing Marc peab veel Cl-i mängus ka osalema...see vend küll valmis pole selleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustTasemevahe on väike lol? Tello/Thiago on tõesti teistega väga heal tasemel. Aga no Marc/Montoya need mehed küll midagi erilist ei ole. Ja ma ei naudi mängu kus Barca kaotab oma kaitse pärast, lihtsalt sad on see.sigpic
Kommentaar
-
The agent of Adriano (28) has arrived in Barcelona to finalize his renewal. The Brazilian defender will sign a new contract until 2017. [md]
Kui mõelda korraks PSG-ga mängu peale, siis minu sisetunne ütleb, et Bartra asemel mängib keskkaitsja kohta hoopis Busquets ja tema asemel Song kaitsvat poolikut. Abidal on maksimaalselt suuteline 20. minutit mängima, ehk siis võimalik, et näeme täna teda teisel poolajal. Ootan suure huviga seda ovatsiooni, mille osaliseks Abidal saab.
Possible line-up (vs Mallorca): Pinto - Alves Pique Bartra Montoya - Thiago Song Cesc - Alexis Villa Tello #fcblive [sport]
Possible line-up (vs Mallorca): Pinto - Alves Song Bartra Montoya - DosSantos Thiago Cesc - Deulofeu Alexis Tello #fcblive [md]
Unbeaten without Messi. In the last three years, FC Barcelona has played 14 times without the Argentinian ace and have won 13 of those matches and drew the other."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Mis iganes."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar