Algselt postitas xrip55
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Bart Vaata postitustIbrahimovic oli ju plaan B jaoks piisavalt pikk, aga temast oli vaja lahti saada
Ma hetkel ei oska öelda kes sinna sobib aga igastahes kaua sa tsenderdad neid palle sinna Fabregase või Messi peale.
Kommentaar
-
Sellist tulemust poleks kunagi uskunud ega oodanud. Hetkel on kokkuvõttes 7:0 - no mis toimub?
Ja veel omavärav piquelt. See ikka eriti valus. Pique ja tema aetud juuksed+habe=katastroof.
Huvitav mis messil viga on?
Tundub nagu keegi ei viitsiks enam Barca poolt mängida. Kurat auvärava võiks ikka ära lüüa!!!
Bayern on ikka kõvasti üle see hooaeg. Pole midagi paha nende kohta õelda.
Statistika "näitab" ka seda, et kes barca kukutab see võidab ka karika.
Kommentaar
-
Tunne nagu Vilanova ei suuda meeskonda tüürida rasketele aegadel.. hooaja esimesel poolel tegi tõesti suurepärast tööd ning kuna paadil oli hoog juba sees, siis polnud midagi keerulist. Nüüd kus oleks vaja meestele peapesu teha ja natukene nö. vaimset tööd, siis tundub et selle kohapealt jääb nõrgaks.. ja kohe kõvasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustTavaliselt annavad Barca pallipoisid, kui barca on kaotusseisus palle sekundikiirusega kui see välja on läinud. Täna aga hoitakse palle võimalikult kaua oma käes. #Bayernonparim
Aitäh unustamatute mängude eest, on mida nautida!'
Sõbrad 7:0, 7:0 - võtke lihtsalt välja!Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustTavaliselt annavad Barca pallipoisid, kui barca on kaotusseisus palle sekundikiirusega kui see välja on läinud. Täna aga hoitakse palle võimalikult kaua oma käes. #Bayernonparim
Aitäh unustamatute mängude eest, on mida nautida!'
Sõbrad 7:0, 7:0 - võtke lihtsalt välja!Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar