Oleks see vaid nii, et Ter Stegen on tulemas aga tõenäoliselt on see vaid pastakast välja imetud jutt ja ma ise usun pigem seda jutu, et see suvi ostetakse Reina ca 10 milli eest ja siis 2014 suvel ostetakse mõni vähe noorem väravavaht. Thiago Silva kohta ütleks nii, et igal mängijal on oma hind ning Pedro + raha kõlab vägagi hästi mulle
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ausalt öelda seda ma ootasin. Rooney Barcasse? El Mundo Deportivo kirjutab, et Titole pidavat vàga meeldima 27 aastane inglane. Samas enamus ManU fànne juba teavad, et Rooneyt ei lasta minna Manchesterist kuskile.
Veel uudis, et Arsenalil on plaan pakkuda 10 miljonit Villa eest, kes ise soovivat Barcast lahkuda.
Need on rohkem kuulujutud minu arust, kuigi Villast poleks kahju lahti saada, sest mees hakkab vanaks jààma ja temast on olemas palju paremaid rùndajaid. Loomulikult kirjutan seda kogu austusest tema vastu.
Ja Rooney kohta Barca rùndes ma ùldse ei nàe. Ma ei kujuta isegi ette, kus ta seal peaks asetsema Barca Tika-taka sùsteemis? Kui aus olla siis oleks huvitav teda vaadata kùll kiirrùnnakutes, kus Barca on pàris saamatu tavaliselt!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Official: All first team players travel to Madrid tomorrow for the game against Atletico, including injured players, plus B goalkeeper Masip.
Official: Abidal has a small tear in a calf muscle and is not available for tomorrow's game against Atletico.
Official: Valdes, who already had a foot injury, has now also a calf injury and is not available for tomorrow's game against Atletico."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustOfficial: All first team players travel to Madrid tomorrow for the game against Atletico, including injured players, plus B goalkeeper Masip.
Official: Abidal has a small tear in a calf muscle and is not available for tomorrow's game against Atletico.
Official: Valdes, who already had a foot injury, has now also a calf injury and is not available for tomorrow's game against Atletico.Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
-
Algkoosseis Atletico vastu: Pinto - Alves Pique Adriano Alba - Cesc Song Iniesta - Alexis Messi Tello
Pink: Masip, Bartra, Busquets, Xavi, Thiago, Villa, Pedro
Barcelona have won their last 5 games against Atletico Madrid: 1-2, 3-0, 5-0, 1-2, 4-1. (Camp Nou 3, Vicente Calderon 2).
Messi Record against Atletico Madrid: - Games: 15 (11W, 0D, 4L) - Goals: 20 (LIGA 17, Cup 3) - Assists: 2"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKahju Bartrast. Ta oli üks meie parematest mängijates Bayerni vastu ning väärib kohta meie algkoosseisus.Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar