Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seda platsil 10 seki seismist, jalgadega vehklemist ja siis triki tegemist tahaks ma tema poolt Euroopa staadionitel küll näha. Samas kiirus, eriti just stardikiirendus on mehel vägev, ootan huviga kuidas ta meil äärel teravust tooma hakkab.
Mina isiklikult arvan, et tegu on suhteliselt hea ostuga, hind ei ole nüüd ülemäära kõrge, skilli vennal on ja kui on mingi liiga Euroopas, kus talle natuke rohkem vabadust antakse, siis on see just Hispaania.
+ tegelikult oleks ikka tore näha ründeliini Neymar/Sanchez/Messi. Usun, et Pedro, Tello on siis rohkem vahetusest sisenejad ja Villa müüakse maha.
Nüüd siis veel väravavaht + keskkaitsja ja eks ole näha kuidas uus hooaeg kujuneb.
Keskkaitsjast rääkides, siis eilse finaali valguses jättis Hummels päris hea mulje, kui välja arvata paar valearvestust pikkade pallidega, millest ühest tekkis Robbenile väga hea väravavõimalus. Samas oli ta kiire, lülitus rünnakutele ilusti ning oli õhus korralik. Ainus võimalik miinus võib olla tõesti see, et ta ei ole seda tüüpi mängumees, kes Pique vajadusel paika paneks, nagu Puyol seda teinud on. Kuid vaatamata sellele oleks ta hea täiendus meie keskkaitsesse...
Väravavahi kohta ei oska midagi eriti pakkuda, suhteliselt keeruline valik on ees, oleneb strateegiast, mille Tito ja kompanii valivad.
no nats on piquelik ja davidluizilik kaitsja, extra attacker pmst. barcale vaja sellist puhtamat kaitsjat vaja, mitte ründava suunitlusega. hummelsile meeldib palli vedada, driblada veits ja otsida ette järgmist käiku.
Ime, et Barca ta ikka suht odavalt sai ka. Kõva töö selle taga ka...
Kui ma ei eksi siis Hummels ei plaani lahkuda Dortmundi juurest ning Tito ei taha väga teda.
Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar