Replying to Topic \'Barca\'
Kuule, ma pole ütlenud, et nad välja langevad või Meistrite Liigasse unarusse jätavad. Ma lihtsalt arvan (see on minu arvamus, nii et ära siia mölisema tule), et tehakse panus liigale, sest muidu ollakse järgmine aasta Euroopast väljas (seega ei osaleta ühelgi turniiril peale liiga ja hispaania cupi) - lihtsalt arvan, et olenevalt küll uuest treenerist ja juhtkonna ostsusest tahetakse saada parem koht Hispaanias. Ja ma ei arvagai, et nad nüüd ML reservmeeskonna platsile saadavad, vaid lihtsalt jätavad selle nö. tesisejärguliseks...
...seega ei mingit mölinat - igal ühel oma arvamus ja kõik.
Originally posted by vandersell
Arvad jah? Et Barca kukub välja? Mia arvan vastupidi: tehakse panus CL-le. Kuigi Seda võita on üliraske, arvan et see on reaalsem võimalus osaleda ka järgmisel hooajal samas sarjas. see on minu arvamus. Muidugi ei tähenda see, et koduliiga täiesti unarusse jäetakse.
Ja Magpie, ma olen nõus kasvõi elu lõpuni siin foorumis Newcastle logoga avatari kandma kui FC Barcelona se aastal la Ligast välja kukub.
Arvad jah? Et Barca kukub välja? Mia arvan vastupidi: tehakse panus CL-le. Kuigi Seda võita on üliraske, arvan et see on reaalsem võimalus osaleda ka järgmisel hooajal samas sarjas. see on minu arvamus. Muidugi ei tähenda see, et koduliiga täiesti unarusse jäetakse.
Ja Magpie, ma olen nõus kasvõi elu lõpuni siin foorumis Newcastle logoga avatari kandma kui FC Barcelona se aastal la Ligast välja kukub.
...seega ei mingit mölinat - igal ühel oma arvamus ja kõik.
Kommentaar