Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    El Classico lükatigi edasi, mis saab Dembele mängukaristusest, ei tea, aga loogiliselt peaks see nüüd kanduma edasi järgmisele mängule, mitte olema El Classico spetsiifiline.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Tohoh. Messi's Flying Circus

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Minu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
    Väga suure staadioni häda, olles ise paar korda kohapeal ka vaadanud, siis kohapeal saab ikkagi parema tunde kätte, aga telkust vaadates on jah selline igav, eriti, mis puudutab selliseid tavalisi La Liga mänge. CLis on tavaliselt parem melu ja Classicotes ka.
    Eks suur osa külastajatest on ka turistid, kes peale Messi kedagi ei tea ja elavnevad siis, kui Messi midagi teeb.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Real Madrid'i fännid on kõige kehvemad siiski - spoiled & ungrateful
    Ma isegi ei viitsi sulle pikemalt vastata. Probleeme on igal pool. Barca fännide kiretus on üks probleem.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Minu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
    Real Madrid'i fännid on kõige kehvemad siiski - spoiled & ungrateful

Leave a comment:

• Sambaz
    replied

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    Kuna mängu ei vaadanud siis tundub ülikindel võit ja vorm on justkui leitud aga mis moodi 2 punast mängu lõpus teenida kui 4:0 juhitakse?
    Tavaline koduvorm, tegelkult raiskasid mõlemad tiimid võimalusi, suht 5-2 mäng pildi järgi jälle. Ülikindlat polnud midagi. Punane tuli viimase mehena ründaja maha võtmisest ja Dembele teine kollane selle otsuse peale mölisemisest.
    Ilusad väravad olid kõik, aga mängupilt suht me ja kaitsetöö kohutav.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    Kuna mängu ei vaadanud siis tundub ülikindel võit ja vorm on justkui leitud aga mis moodi 2 punast mängu lõpus teenida kui 4:0 juhitakse?
    Sevilla oleks võinud poolajaks 3 võrku lüüa. Punased? Lahoz. polegi rohkem vaja põhjendada.

Leave a comment:

• Temp0
    replied

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Nii Alba kui ka Fati on vigastustest tervenenud.

Leave a comment:

• wutt
    replied
    Ikkagi päris kole mäng, aga Suarez tassis lõpuks, Vidali vahetus tõi teise hingamise, GOATil vaja veel vormi koguda kuid vähemalt jäi terveks.

Leave a comment:

• MESSI.
    replied
    No tõesti jube vaadata. 5a tagune Barca oli tunduvalt vahvam

No faking hell ma ütlen. Esimene poolaeg oleks vabalt võinud olla 0-4. Teisel poolajal võeti ikka kokku end. Go go!

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Jube kui halb see meeskond on, kohe mitte kui midagi ei tule välja.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    300€ trahvi. Päris kõva

Selle maksmiseks peaks näiteks müüma Barcelona

16 paari sokke või siis 3 Griezmanni kolmandat särki, või peaks Messi 5.minutiks loobuma palgast.

Leave a comment:

Working...
X