Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
El Classico lükatigi edasi, mis saab Dembele mängukaristusest, ei tea, aga loogiliselt peaks see nüüd kanduma edasi järgmisele mängule, mitte olema El Classico spetsiifiline.
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMinu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
Eks suur osa külastajatest on ka turistid, kes peale Messi kedagi ei tea ja elavnevad siis, kui Messi midagi teeb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustReal Madrid'i fännid on kõige kehvemad siiski - spoiled & ungrateful
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMinu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
Leave a comment:
-
Minu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Temp0 Vaata postitustKuna mängu ei vaadanud siis tundub ülikindel võit ja vorm on justkui leitud aga mis moodi 2 punast mängu lõpus teenida kui 4:0 juhitakse?
Ilusad väravad olid kõik, aga mängupilt suht me ja kaitsetöö kohutav.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Temp0 Vaata postitustKuna mängu ei vaadanud siis tundub ülikindel võit ja vorm on justkui leitud aga mis moodi 2 punast mängu lõpus teenida kui 4:0 juhitakse?
Leave a comment:
-
Kuna mängu ei vaadanud siis tundub ülikindel võit ja vorm on justkui leitud aga mis moodi 2 punast mängu lõpus teenida kui 4:0 juhitakse?
Leave a comment:
-
Ikkagi päris kole mäng, aga Suarez tassis lõpuks, Vidali vahetus tõi teise hingamise, GOATil vaja veel vormi koguda kuid vähemalt jäi terveks.
Leave a comment:
-
No tõesti jube vaadata. 5a tagune Barca oli tunduvalt vahvam
No faking hell ma ütlen. Esimene poolaeg oleks vabalt võinud olla 0-4. Teisel poolajal võeti ikka kokku end. Go go!
Leave a comment:
-
Järjekordne lihasevigastus. Te peaks oma meditsiiniosakonna poole vaatma juba, midagi on väga mäda.
Leave a comment:
-
300€ trahvi. Päris kõva
Selle maksmiseks peaks näiteks müüma Barcelona
16 paari sokke või siis 3 Griezmanni kolmandat särki, või peaks Messi 5.minutiks loobuma palgast.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: