Jäi mulje, et probleem asus tal põlves. Kui mul õigus on, siis see aasta me teda vist väljakul enam ei näe.. Loodame parimat!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Official: Victor Valdes has possibly a calf muscle tear, further tests are needed
Juan Cota (doctor Spanish federation): "Valdes seems to have a calf muscle tear. He would be out for 3 to 6 weeks." [rac1]"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas El Diz Vaata postitustOh püha puts küllsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustNüüd saab muidusööja Pinto ka oma võimaluse mängida siis.
Kommentaar
-
Vähemalt on nii Messi kui ka Valdes tagasi mänguks Atletico Madridiga 12. jaanuaril. Ennem seda on vast Villareal see kõige suurem pähkel pureda. Lisaks ei tasu alahinnata ka Athletic Bilbaod, kellega Barca mängis eelmise hooaja lõpus 2-2 viiki."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustOfficial: Victor Valdes has possibly a calf muscle tear, further tests are needed
Juan Cota (doctor Spanish federation): "Valdes seems to have a calf muscle tear. He would be out for 3 to 6 weeks." [rac1]
Valdese puhul on õige valus see, et mees oli tegelikult suht lähedal puksimaks Casillas ka koondises pingile. Ja see ka juhtunuks kui mees püsinuks terve ning Casillas realis pinki edasi nühkinuks.. Loodab, et suveks ikka saab Victor oma vormi taas teravaks..FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar