Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma pole eelnevaid komme lugenud, aga City teemasse pandud kommentaari viskan ka siia ajaloo huvides üles hetkel
Kui siin see pendla olukord juba läbi käis, siis ma väga ei usu, et suudate mõne mõistliku Barca fänni leida, kes ütleks, et esimene puude tehti kastis sees. Küll aga on kohtunikul suht raske hinnata, millal täpselt mängija maha tõmmati kui asi algab praktiliselt kasti joonelt. Minu jaoks tuli penalt üllatusena, ootasin punast ja karistuslööki. Samas pendlast tulnud värav pärssis selgelt Barca ründehoogu, mis kokkuvõttes endale isegi ei meeldinud. Õnneks Alves-Neymar tegid viimasel minutil selle torke ära
Küll aga tuleks ajaloo huvides siin mainida ära ka suht mängu algul City mehe selge käsi kastis, millele pidanuks juba siis penalt järgnema. Seega ei tohiks keegi olla väga valusalt puudutatud sellest 53. minuti pendlast.
Ja no olgem ausad, City kaotas mängu juba riietusruumis kui Pellegrini oli neile näidanud asetust, millega mängitakse, ja topsi kuhu tuli mängu ajaks hoiustada oma munad. See oli suht hale lähenemine vanameistri poolt.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Nr 3 kukkumine on eriti kandiline, koom vaadata. Keskaitse ei pea vist iga päev selliseid liigutusi tegema.
Aga samas eilset mängu vaadates, oi kuidas Kompany oleks teil kui rusikas sinna samusesse. See jookseks 90% hispaania liigat pikali. Messi sai seda korra eile tunda, oli pisut segaduses kui püsti tõusis.
Võta kokku ennast.
Mulle kahjuks see ei meeldi, et sa ei saa ikka mitte kui millestki aru.
Aga ole tubli ja jätame selle teema sinna, kus ta praegu on.
Võta kokku ennast.
Mulle kahjuks see ei meeldi, et sa ei saa ikka mitte kui millestki aru.
Aga ole tubli ja jätame selle teema sinna, kus ta praegu on.
Davai, las olla. Arsenali embleemiga postitajad tulevad tavaliselt siia tõrva pritsima, a vist reageerisin üle.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kiidaks veel kaitset ja väravavaht Valdesi. Kogu kaitseliin ja Valdes on sel hooajal võrreldes eelmisega palju stabiilsem olnud.
Barcelona have now kept 20 Clean Sheets in 41 official games this season (48.8%).
Last season: 17 in 60 games (28.3%).
Ehk, kui veel 14 liigamängu sel hooajal jäänud mängida, CdR finaal Real Madridi vastu + Meistrite liiga finaali jõudmise korral 6 mängu, siis juba praegu on eelmise hooaja nullimängude rekord üle löödud ja liigutakse vaikselt Guardiola viimase hooaja klubirekordi poole, kui 2011/12 hooajal 64 ametlikus mängus hoiti taga null pooltes mängudes ehk 32.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kiidaks veel kaitset ja väravavaht Valdesi. Kogu kaitseliin ja Valdes on sel hooajal võrreldes eelmisega palju stabiilsem olnud.
See hooaeg on Valdes ikka supper ässalt Barcelona puuri kaitsenud ning jätab üsna suured "saapad" uuele nr.1 väravahile täita. Mõru ka veidike, et ta oma viimasel aastal selliseid esitusi näitab!
Nr 3 kukkumine on eriti kandiline, koom vaadata. Keskaitse ei pea vist iga päev selliseid liigutusi tegema.
Aga samas eilset mängu vaadates, oi kuidas Kompany oleks teil kui rusikas sinna samusesse. See jookseks 90% hispaania liigat pikali. Messi sai seda korra eile tunda, oli pisut segaduses kui püsti tõusis.
Selle postituse mõte oli tegelikult selles, et Piqué palus kohtunikul Negredole karistust mitte määrata.
Kommentaar