Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Üldiselt oli väga väga nauditav mäng. Barca poolkaitse ja rünne on maailma parimad ikka, aga kaitse jätab tõsiselt soovida. Vaadake Olegueri, kui Munitis kolli lööb...vabsee :S
Igastahes, Ronaldinho võiks tihedamini enda peale võtta mängu. Nagu eilne mäng näitas - kui Ronaldinhol on kõva mängutuju, siis on rünnakul Barcelona peatamatu. Ülikõva esitus üldiselt, aga talvel tuleks tõsiselt kaaluda mingi tegija kaitsja ostmist.
njah, olen kogu aeg räkind, et see Oleguer on mõttetu mees. Tegelt mõttetu pole, hea mängija on, aga barca algkoosseisus raudselt nõrgim lüli. Hea keskkaitse täiendus ei teeks üldsegi mitte halba. Ise loodan juba aastaid Rio sainimise peale. Samas meeldiks mulle kui ikka enam hispaanlasi väljakul oleks. Igatahes peamurdmist jätkub.
Üldiselt oli väga väga nauditav mäng. Barca poolkaitse ja rünne on maailma parimad ikka, aga kaitse jätab tõsiselt soovida. Vaadake Olegueri, kui Munitis kolli lööb...vabsee :S
Igastahes, Ronaldinho võiks tihedamini enda peale võtta mängu. Nagu eilne mäng näitas - kui Ronaldinhol on kõva mängutuju, siis on rünnakul Barcelona peatamatu. Ülikõva esitus üldiselt, aga talvel tuleks tõsiselt kaaluda mingi tegija kaitsja ostmist.
samas Lyonis oli ta vahest ikka kaitses ka...pull see et mille alusel küll mehele itaalia pass anti? ta pole seal elanudki minu teada. või on naine tal itaallanna?
samas Lyonis oli ta vahest ikka kaitses ka...pull see et mille alusel küll mehele itaalia pass anti? ta pole seal elanudki minu teada. või on naine tal itaallanna?
Aaa
Aga üldiselt minuarust ka küll kaitsesse ei sobi eriti, vähemalt Barcas mitte. Olen see hooaeg kõiki Barca mänge näinud ja mulle ple ta üldse millegipärast head muljet jätnud. Itaalia passi kohta ei oska aga midagi öelda.
Ega jah, Messi kindlalt algkoosseisus kah. Ronaldinho sai kah Deppori vastu mängides väikse vigastuse, viimases trennis oli jalg sidemes, aga suht kindlalt mängib ikka homme.
Kommentaar