Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No sellise sita mänguga ei olekski pool-finaalis midagi teha olnud. Täiesti kohutav! Mängupilt oli sama, mis Tito ja Roura ajal ja Atletico vääris igati edasipääsu. Parim mees täna vist Jordi Alba. Neymar suutis enda teise poolaja mänguga enda hinde nulli lähedale viia ja Messit ei olnud täna vist üldse Madridis. Ma ei tea kuidas teiega, aga mina oleksin olnud nõus liigas teise või kolmanda koha saama, kui Meistrite Liigas oleks paremini mängitud.
Nojah, ega midagi. Atletile väärt võit. Kui meil sellised mängijad nagu Messi, Iniesta ja Xavi kohale ei ilmu siis on raske ka mingit muud tulemust näha.
Pettumus... Teine poolaeg oli parem, aga loogilisi lahendusi ei leitud ja pigem punnitati individuaalselt. Neymar oli väravale kõige lähemal, kui tema pealöök napilt väravast mööda lendas. Nagu ma juba enne veerandfinaali avamängu ütlesin, et edasi läheb poolfinaali meeskond, kes lööb oma võimalused ära, siis nii see läkski.
Loodetavasti võetakse Atletico skalp liiga viimases voorus. Veel magusam oleks, kui see mäng otsustaks liigatiitli saatuse, aga viimase paari mängu põhjal nendega on raske näha seda võitu.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Parimad minutid olidki teise poolaja esimesed kümme minutit. Ja parim võimalus oli vast siis, kui Messi Neymarile söödu andis ja kellel oli see vaja lihtsalt väravasse lükata, aga kes hoopis selle võimaluse ära suutis käkkida.
[ATTACH=CONFIG]3061[/ATTACH]
õnn hoidis teid vaid hävingust
Mis viha sa siia ùritad tuua debiilik? Meie poisid ei oma mingit viha Atletico vastu ja pigem oleme rôômsad, et selline super mansa eesotsas Simeonega làks edasi.
Kommentaar