320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustüks suur idiootsus. Barcal on ehk väikest tuuningut ja veidi rohkem õnne vaja mitte poole meeskonna välja vahetamist
Kui 2-3 aastat praktiliselt midagi ei tee, siis ühel hetkel tuleb asju suuremalt ette võtta.. Eriti arvestades võimalikku keeldu järgnevaks aastaks.. Cesc, Alexis ja Pedro on süsteemi ohvrid.. Seni kuni nõutakse peatreenerilt (fännid+juhtkond) palli kiigutamist, pole kahjuks nendega midagi eriti teha selles vallas.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustAga need ongi ju väikesed tuuningud.. Mine võta ette Puyoli, Alvese ja Xavi passid
Kui 2-3 aastat praktiliselt midagi ei tee, siis ühel hetkel tuleb asju suuremalt ette võtta.. Eriti arvestades võimalikku keeldu järgnevaks aastaks.. Cesc, Alexis ja Pedro on süsteemi ohvrid.. Seni kuni nõutakse peatreenerilt (fännid+juhtkond) palli kiigutamist, pole kahjuks nendega midagi eriti teha selles vallas.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMa saan vanuseprobleemidest aru küll, aga kas mõistlikum ei oleks vanakeste asendamist kahe hooaja peale venitada?FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustAga seda ma ju kirjutasingi, et see aeg lasti mööda juba 2 hooaega tagasi. Enam pole võimalik venitada, eriti kui see ban peaks ikkagi järgmise suve peal olema. Pole ju väga raske.. 1+1=2
Keeruline saab aga olema poolkaitse valik. Mingit esimese järgu staari pole mõtet osta, annaks võimaluse Cescile meeskonda juhtida.
Kindel on see, et tervet hooaega üksi ta ei suuda vedada ja tuleb vaadata keegi, kes suudab nii Xavi kui ka Busi kohta mängida ega poleks nii staar et peab iga mängu alustama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eff10 Vaata postitustLisaksin juurde, et keeld on 18 kuud, ehk 2 hooaega jääb vahele.
Keeruline saab aga olema poolkaitse valik. Mingit esimese järgu staari pole mõtet osta, annaks võimaluse Cescile meeskonda juhtida.
Kindel on see, et tervet hooaega üksi ta ei suuda vedada ja tuleb vaadata keegi, kes suudab nii Xavi kui ka Busi kohta mängida ega poleks nii staar et peab iga mängu alustama.
Mõned minu mõtetega ühtivad ideed:
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Kommentaar
-
Ter Stegeni ümber käib ikka ilge jant, ma ei või vist enam uudiseid lugeda, igalpool räägitakse, et Barcal juba järgmise vv vastu suur suur huvi(viimati vist Krul). Loodan, et tuleb Ter Stegen teile, kui mitte, siis tõenäoliselt Pool, Juve või keegi krapsab ta sekundiga ära. Hummels oleks ka võimas täiendus. Reusi kohta niipalju, et kui mees on vormis, siis mina ei näe temast liikuvamat mängijat, ta on nii faking kiire ja elegantne, et lihtsalt südame ajab pahaks kui sinu meeskonna vastu mängib. Samas suhteliselt kindel, et Dortmund isegi ei mõtle tema müümise peale.
Gündokas vist pikendas just lepingut ja jääb paikseks? Pole täpselt kursis, kuidas ta taastumine on ka.
Kommentaar
-
Reus ei mahu meil kuhugi ju. Nagu ma aru olen saanud, siis ta eelistatud positsioon on LM ja ma usun, et ta suudaks ka LW-d väga edukalt mängida, aga seal juba Neymar ees. Kui me poleks Neymari ostnud, siis oleksin kahe käega Reusi ostu poolt, aga praegu tõesti ei näe vajadust. Ja CM kohale ta kindlasti nüüd ei sobi.
Gündogani saaks ma arvan kätte, sest see lepingu pikendus tehti arvatavasti selleks, et mees vigastusest taastuda jõuaks ja peale seda ta millegigi eest maha saaks müüa vajaduse korral.
Hummels oleks lahe, aga ei usu eriti sellesse. Oli ka minu arust enne eelnevat suve üleval jutud, et Hummels praktiliselt oma poiss, aga kõik me teame, mis edasi sai.
Ter Stegen- palun tooge ära see poiss. Kaua võib edasi lükata seda ostu.
Pedrot ja Alexist ka maha ei müüks.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar