Ma ei tea tõesti kui palju on konkurendid meile võimalusi andnud ja meie mängime nad maha. Kui me Elchele ei suuda lüüa, siis kuidas me Atleticole küll ära selle võlume.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustPiltKui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
#ZubiOut #RosellOut
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMa ei tea tõesti kui palju on konkurendid meile võimalusi andnud ja meie mängime nad maha. Kui me Elchele ei suuda lüüa, siis kuidas me Atleticole küll ära selle võlume.
Kui Atletico kaitse peab nagu senini omavahelistes mängudes, siis müts maha ja teenituim tiitel, mida minu silmad näinud. Kui suudame võita, väärime ka tiitlit."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustKõik otsustab viimane liigamäng kodus Atletico Madridiga. Tiitli võitmiseks tuleb mäng võita. Viik või kaotus ja tiitel on Atletico oma. Enda elu tehti natuke raskemaks. Oleks Elche ära võetud, piisaks nädala pärast ka viigist.
Hetkel paistab ainus lootus olevat see, et Neymar ja Alba ning Xavi saavad konditsiooni.. Sellisel juhul saame võimaluse veel tiitlile. Kodus tuleb miinimum 2 lüüa, mis tänase mängu pealt saab väga raske olema, aga lootus sureb 18ndal mail
Ega Atletico seiski väga roosiline ole, ning paratamatult peavad nemad ka CL-i finaali meeles pidama.. Real selle orki läks.
Kui Pinto Barca vv treeneriks palkate, siis nägemist tulevikus taga nulli hoidmisedFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustRealil 2-0 kaotus, atleti kaotab kodus malagale. Ulme kui täna vôitu ära ei tule. Tiitel tuuakse kuldkandikul lööge aind 1 ära ja olemas. Umbes nagu paljas Kate Upton küsiks , kas keppi saab ja vastad et, naah, ei ole tuju.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKui ei suuda Atleticot terve hooaja jooksul võita, ei ole sa ka Hispaania parim klubi. Lihtne, kas pole?
Kui Atletico kaitse peab nagu senini omavahelistes mängudes, siis müts maha ja teenituim tiitel, mida minu silmad näinud. Kui suudame võita, väärime ka tiitlit.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustTäiega nõus, ma tegelikult olen tänaste mängude tulemustega väga rahul, eelkõige kuna Real on mängust väljas. Kui nüüd Barca ei suuda Atleticot võita, siis minu arvates ka neile vägagi teenitud võit. Kui Barca suudab ennast kokku võtta viimaseks mänguks ja lõpuks Simeone üle mängida, siis minu jaoks hooaeg pettumus pole olnud.
Näis."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Päris mitmed allikad räägivad, et David Luiz 32 mil £ on tehtud:
Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN+ and play fantasy sports.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPäris mitmed allikad räägivad, et David Luiz 32 mil £ on tehtud:
Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN+ and play fantasy sports.
http://www.dailystar.co.uk/sport/foo...ch-to-Camp-Nou
___
Official: 7 Barcelona players are in Spain's 30-player pre-squad for the World Cup > Pique, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, and Pedro.
note: Spain's final squad of 23 players for the world cup is scheduled to be announced on sunday 25 may
___
Victor Valdés has decided to travel to Germany to recover & won't attend Puyol's farewell or Barça's title decider.
Iniesta: “It pains me that a person like Valdés, who played 12 years at Barça hasn't been able to get a better send-off.” [tv3]
Ülimalt kahju..."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar