Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
-
Minu jaoks pakub kõige suuremat ärevust see, et Pep, kes poolt seda meeskonda läbi ja lõhki tunneb, meid maha murdma tuleb. Iseenesest võiks ju Bayerni vigastused enesekindlust tõsta, kuid isegi praegusel kõikvõimsana näival Barcal on olemas oma Achilleuse kand ning kui kedagi seda ära tundma valida, siis just Guardiola oleks minu arvates see õige mees antud tööks.
Ja nagu sepakas ütles, talenti on neil piisavalt, ka vigastustega. Favoriidi rolli kannab ilmselgelt Barca, kuid ma arvan et Bayern pakub ikka märkimisväärselt rohkem vastupanu kui City või PSG.
Kommentaar
-
Noh, see aasta on mängupildilt juba sellist mängu näidatud, et ma peaks juba aastat kordaläinuks, kuigi üheski tiitlis ei saa kindel olla, võib täitsa veel kõigest ilma jääda. Siiski on isiklikult eelkõige edu kriteerium olnud mängust saadav emotsioon ja seda on Barca see aasta väga palju juba pakkunud. Eelmise aasta tuima hooaja lõpuga ei anna võrrelda, hingamine on teine.
Seega, tuleb, mis tuleb, Pepi üle kah hea meel, sest tõeline cule elab talle alati kaasa. Oleks võinud kohtuda finaalis, oleks olnud super, aga oleksid enam ei kehti. Minu jaoks võimalused täiesti pooleks- vastasel teine mäng kodus ja Pepi kogemuste näol ka eelis, meie mehad on vähe paremas vormis ja võistkond terve kui purikas.
Liigatiitlit väärtustaks rohkem kui CL-i, selleaastane Madrid on ikka ilge kaan, imeb end kanda ja lahti ei lase."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Official: 18 playes called up for game against Bayern, Masip, Douglas, Montoya and Sergi Roberto not included #fcblive
[1/2] Squad (vs Bayern): Ter Stegen, Bravo, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Adriano, Alba, Busquets #fcblive
[2/2] Squad (vs Bayern): Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar #fclive
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustHetkel vaatan kordusmängu Cordoba vastu ja avastasin, et Messi on omale pool kätt täis tatoveerinud. See on küll kuidagi harjumatu vaatepilt esialgu
Peale seda tegi sääremarjale oma poja nimega tatoveeringu.
Seejärel tegi käele alguses väiksema asja, nüüd aja jooksul lisandub sinna pidevalt elemente juurde.
Eile näitas korralikult oma kätt:
Esimene tatoveering näeb tal aga välja selline
Eks iga inimene, kes oma kehale midagi teeb tähendab tema jaoks midagi.Lisatud failid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar