Nagu sügisel ütlesin, tibusid loetakse kevadel ning seekord läkski nii. Barcelona vääris võitu. Õnne teile!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
võitis parim, teiseks jäi targim meeskond. Õnne Barcale, võit oli igati teenitud. Pakun, et hooaja alguses poleks keegi Juvet finaali ennustanud, samuti ei olnud enamus ennustajaid Bianconerit keegi nii kõvaks finaalivastaseks hinnanud.
Andmata penaltide pärast ei tasu kellelgi viriseda. Võitis parim meeskond, kellegi aelemised ja kohtuniku grupikallid ei häirinud see finaal üldse.
Veelkord, palju õnne ja edu tiitli kaitsmisel!
Kommentaar
-
Allegri pole siiani suutnud viia võidule oma meeskonda Barca vastu!
Iniesta on andnud kolmes erinevas CL finaalis resultatiivse söödu!
Xavi 25 tähtsamat karikat!
Barca on ainukene meeskond kes on suutnud võita kolm karikat ühel hooajal 2x. TREBLE!!!
Rekordeid ja statte külluses täna
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Campeones Campeones Ole Ole Ole
Campeones Campeones Ole Ole Ole
Kes oleks küll osanud arvata, et pärast rasket hooaja esimest poolt võtab Barca hooaja lõpus kõik 3 karikat, mis laual olid. Uus treener, uued taktikalised käigud, uued mängijad, aga Barca masinavärk läks hooaja käigus järjest paremaks ja hooaja lõpus töötas see nii nagu oleme harjunud nägema.
Mäng algas Barca jaoks muinasjutuliselt, kui juba 4. mänguminutil Rakitic Barca 1-0 juhtima viis. Selle mehe kohta ei ole mul muud öelda, kui üks viimaste aastate parim ost. Saada selline töömasin väljakul kätte ainult €18M eest on küll ikka tõsine vargus. Võib öelda, et selle finaali tegi põnevaks ja hoidis Juvet mängus Buffon ise. Enne Morata viigiväravat teise poolaja alguses oli Barca löönud 5 korda raami, millest kõik olid väga head löögid ja mõni teine väravavaht oleks kindlasti sisse imenud omale. Vanameister Buffon näitas aga suurepärast klassi. Peale Morata viigiväravat oli Barcal väike peata olek ja Juve sai täielikult mängu sisse, aga mõned minutid hiljem leiti uus hingamine ja kui Suarez Barca uuesti ette viis, siis tundus, et tuleb ära. Kuigi Juve sai veel võimalusi, et mäng lisaajale viia, siis viimane sõna jäi ikka Barcale, kui Neymar üleaja viimasel minutil mängule punkti pani. Kuigi MOTM läks Iniestale, siis minu silmis oli tänase mängu parim Pique, kes kastis päris palju tähtsaid palle peaga puhtaks klaaris. Lisaks oli ka BOSSquets keskväljal kunn nagu ikka. Seda meest on lausa lust vaadata. Kirss tordil oli näha viimast korda Xavit Barca mängijana Meistrite liiga karikat pea kohale tõstmas. Emotsioon oli sama vägev, kui Iniesta legendaarne värav Chelsea vastu.
Järgmine uudis, mida kuulda tahan on see, et Dani Alves võtaks vastu talle pakutava lepingu. Seda meest ei suudaks paremkaitses asendada hetkel mitte keegi."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
See Barca -1.5 bet oli küll päris napp
Aga nagu ma peale juve edasi saamist ütlesin, barca võit vähemalt kahe väravaga. Kuigi nad ei mänginud täna oma parimat pela.
Enne starti ütlesin, et Rakitic ja Suarez saavad MVP ja no enam-vähem.
Rakitic - Barca parim Messi kõrval. Lihtsalt alahinnatut (v.a. Barka fännide poolt), uskumatult kõva mängumees ning kuigi ma olen suur Modrici austaja siis valik nende kahe vahel läheks raskeks.
Suarez - See mees lihtsalt armastab seda klubi ja mõnus näha kuidas ta naudib Barcelonas mängimist!
Neymar - Elu tähtsaim mäng lõppes hästi ja suur aitäh "100% Jesus"!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAlvesele pakuti uut lepingut eks? see viitab, et ta pole täiesti kustunud vanur mh-ah? miks ta seda vastu ei võtnud? sisepinged? konkurents suruks ta pingile? ahnus?
Mina usun, et Alves suudaks 2-3 aastat veel ilusti oma possal ringi toimetada. Kuigi liiga tihti on mees oma positsioonilt väljas ja ei jõua tihti tagasi. Eilegi juhtus seda paar korda!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Täna õhtul algusega kell 20:00 algab paraad läbi linna, mis lõpeb kell 22:30. Peale seda on väike paus ja pidu jätkub kell 23:00 Camp Noul.
Party at the Camp Nou: The celebrations begin with a spectacular light and image show and a look back at the highlights of the season and the five European Cups the Club have lifted (London 92, Paris 06, Rome 09, London 11 and Berlin 15).
The players will do a lap of honour around the pitch and the party will climax with an eight-minute long musical firework display.
Lisan lingi ka siia, kust saab kõike otse vaadata.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar