Algselt postitas sepakas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
-
Päris põnev I pa. Võimalusi mõlemal mansal, aga parim hetk siiani mängus oli Neymari trahvilöök posti mille Pique oleks ehk suutnud sissegi lükata, aga kaitsja jõudis ennem palli minema lüüa.
Meie parim tundub et Rakita ja üldse kaitses ollakse suht korralikud. Usun et meie esimene värav, juhul kui suudame lüüa ära, siis see tuleb kontrast. Sevilla lasi meid ikka päris mitu korda kontrasse ja korra käis pall isegi võrgus. Kahjuks oli Suarez sulus!
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Suarez ei olnud ju sulus? Minu arust andis kohtunik sealt karistuslöögi Neymarile tehtud vea tõttu ja sealt lõi Neymar posti. Pique oleks kindlasti pidanud sealt ära lööma. Väike slide ja pall oleks võrgus olnud. Suarezel ka vähemalt 3 sajaprotsendi võimalust. Kui niimoodi võimalust raiskamist jätkatakse, võib see mäng meile veel väga kurvalt lõppeda.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Aitähh Mathieu. Loodan, et sind rohkem algkoosseisu kunagi rohkem ei panda. Ühest keskpärasest mängijast on saanud täielik pask. Kiita võiks meie mehi vaid viimase 20 minuti eest, kus tõesti oli näha mehi kes võitlevad. Eks vastaste keeper oli oma ametikohustusi korralikult täitmas ja ei suutnud me rohkem, kui ühe tagasi lüüa. Paar posti ka veel tõestuseks meie ebaõnnelikule päevale...Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustJa nagu ma ennist kirjutasin, siis need raisatud võimalused saidki saatuslikuks. Kaotus aga täielik BS. Sest mehed mängisid minu arvates hästi ja oleks viiki vähemalt väärinud, kui mitte isegi võitu, sest Sevilla midagi erilist ei olnud.
Kahju on sellest, et Sevilla võõrsil oli eeldatavalt üks keerulisemaid mänge sel hooajal liigas, ning praeguse nende vormi pealt pidanuksime ikka omad punktid kätte saama... Kokkuvõttes oli mäng sarnane Celta omale. Ise ei löö, ja kaitse on auguline kui šveitsijuust.. Nüüd õn eks paus vahel ehk suudavad treenerid midagi välja mõeldaFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Võitlus FIFAga jätkub ja Barcal on palju toetust teiste klubide poolt, et nad saaksid Turani lõplikult registreerida.
According to Cadena Ser, the board of the RFEF met on Monday and agreed to help Barcelona with their quest to register the Turkish international, with FIFA currently suggesting they're against the RFEF's rules which would allow the registration to happen.
In declarations to Cadena Ser, Daniel Barroso, sporting director at Hercules, was quite clear.
"I don't understand why FIFA will not accept a rule which we have in the country. It's a rule which benefits a team in a league in which all members understand and accept. I don't know what the problem is," he said.
Senikaua, kui me peame oma pooliku koosseisuga mängima ja lootma, et vigastusi veel ei tuleks oleme nagu ellujäämis missioonil kus enam üheski mängus ei alusta me favoriitidena.
Pilt mingist uuest filmistMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSenikaua, kui me peame oma pooliku koosseisuga mängima ja lootma, et vigastusi veel ei tuleks oleme nagu ellujäämis missioonil kus enam üheski mängus ei alusta me favoriitidena.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustNii palju kui ma kusagil lugenud olen, räägitakse ikka seda juttu, et tränsfer bänn kestab jaanuarini 2016. Selles suhtes ju loogiline, miks FIFA sõrgu vastu ajab. Asi pole üldse selles mängijate lisamise reeglis. Või kui ma väga halvasti informeeritud olen, siis võib seda parandada
Ühesõnaga Hispaania jalkaliit vs FIFA on isegi rohkem kaasus kui Barca. Aga noh uefalonad ja värgid muidugi on PR mõttes tugevad argumendid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar