Algselt postitas marrrtin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Benitez jääb Reali, eks näha oleks kas toimub teie sama mis Luis Enriquel eelmine hooaeg kahtlustati ka, et vallandatakse jms, hooaja algus oli keskmine teil, kaotus el clasicos, aga lõpp teeb oma, 3 tiitlit!. Loodaks, et Benitez teeb sama tagasi, aga mina temasse ei usu :PReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustIsco võiks minna laenule Chelskisse ja sealt juba siis Barca võiks ta endale napsata, oleks ideaalne asendus Iniestale. Muidugi, Rafinhal oleks selle kohta oma arvamus, aga...FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustIsco võiks minna laenule Chelskisse ja sealt juba siis Barca võiks ta endale napsata, oleks ideaalne asendus Iniestale. Muidugi, Rafinhal oleks selle kohta oma arvamus, aga...
Kommentaar
-
Ainuke hirm on tegelikult jah see, et selline vorm kaua ei säili, nii ilusat mängu pole aastaid juba näidatud. Kas mitte eelmine hooaeg ja Real ei purustanud kõik oma teel ja siis hooaja teine pool vajus ära.
Üks küsimus ka, kas keegi teab ka mingit normaalset alternatiivi ingliskeelsele barcaforum.com'ile? Põhimõtteliselt bänniti mind kuna ma olevat netitroll (kirjutasin postituse, kus kritiseerisin mingit venda kes vene propagandat sinna postitab ala stiilis Russia Today videod jne), peale jutuajamist modega, süüdistas ta mind olevat USA meedia poolt ajupestud idioot ja bännis mind põhjusega, et ma solvasin kedagi. Igatahes oleks huvi osaleda mingis arutelukeskkonnas klubi kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAinuke hirm on tegelikult jah see, et selline vorm kaua ei säili, nii ilusat mängu pole aastaid juba näidatud. Kas mitte eelmine hooaeg ja Real ei purustanud kõik oma teel ja siis hooaja teine pool vajus ära.
Üks küsimus ka, kas keegi teab ka mingit normaalset alternatiivi ingliskeelsele barcaforum.com'ile? Põhimõtteliselt bänniti mind kuna ma olevat netitroll (kirjutasin postituse, kus kritiseerisin mingit venda kes vene propagandat sinna postitab ala stiilis Russia Today videod jne), peale jutuajamist modega, süüdistas ta mind olevat USA meedia poolt ajupestud idioot ja bännis mind põhjusega, et ma solvasin kedagi. Igatahes oleks huvi osaleda mingis arutelukeskkonnas klubi kohta.
Barcaforumis pole mõtet hakata poliitikat tegema, tõesti pole ja kremli trolle vms on kõige parem lihtsalt ignoreerida, neid vaidlusi ei võida sa nagunii."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustEi ole väga. On üldfoorumid jalkast, kus Barca teema. üldiselt muidugi reddit.
Barcaforumis pole mõtet hakata poliitikat tegema, tõesti pole ja kremli trolle vms on kõige parem lihtsalt ignoreerida, neid vaidlusi ei võida sa nagunii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar