Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Einoh, respect Barca. Ilma Ronaldiho ja Eto ja kompaniita ikkagi leida jaksu võiduks. Udinese istus ikka terve mängu umbkaitses ja tegi kontraid, aga lõpp oli meile, Bremeni fännidele magus. Selgelt selle grupi parem uselt teine klubi sai tänu selle väiksele abile ka edasi. Muidugi tuli ka Pana võita.
Ega jah, plnd just parim mäng, aga ega Barcal motviatsiooni ka plnd ja paljud põhitegijad puudusid. Aga seda ma ütlen, et Iniesta (mitte tänase mängu põhjal) mängib Sevilla vastu ühte põhirolli kindlasti. Kogu keskväli jääb tema juhatada
Mudu hea, et võeti ikka võit ära ja nüüd jään NV-d ootama :P
Loe erinevaid foorume..ma lähiajal selle kohta arutust andnud,
Ah, sitta kah, ütlen siis veel kord korra - Euroopas olen üsna puhtalt natsionalistlikult meelestatud - ei oma tähtsust milline saksa klubi mängib - fännan täiega.
Ja Bundesliigas on ka enamus klubisi sümpaatsed - nagu ka muuseas üle maailma - üliväike protsent on ebasümpaatseid - osad lihtsalt meeldivad rohkem kui teised.
ma just sain aru et euroopas oledki bayerni esikohale tõstnud.
IRW...siis ma ütlesin jah niii....Aga hästi mängiv Bremen ei jää sellest kaugele maja ja saab ka päris suure tüki mu imetlusest endale. Nagu ka pisikese tüki ka alagrupi võitja, kelle topicus me oleme. Barcal on väga suured sansud see aasta midagi ära teha Euroopa väljakutel.
Kommentaar