Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMillega see seletatav on? Kuna kaks klubi (+Atletico) on nagunii teistest üle, siis nende esitusi vaadatakse ekstra range pilguga? Et Messi neli väravat ühes mängus = Vela kahe väravaga?
Agaa noh...who gives a f... tebas on püüdnud ka muus mõjutatavates asjades Madridi Reali aidata (ajagraafikud nt), siis vaatamata sellele on ette näidata üks tiitel seitsme aasta jooksul. Lihtsalt saamatu juht, igal rindel."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Seda auhinda on tõenäoliselt Premieri eeskujul väljastatud alates 2013. aasta oktoobrist, ehk siis tegelikult Messi rekordiliste hooaegade ajal ei olnud seda olemaski, aga no eks tal ole neid häid kuid muidugi olnud ka viimase 2 ja poole aasta jooksul.
Üldse on auhind rännanud Atletico meestele 6 korda, Reali ja Celta Vigo omadele 3 korda ja siis järgnevad teised klubid 2 korraga. Siit saab rohkem selle kohta lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustLa Liga juht ja valitseja on varjamatu Reali (selle valgete särkidega) fänn. See kuu mängija on tema taskuprojekt.
Agaa noh...who gives a f... tebas on püüdnud ka muus mõjutatavates asjades Madridi Reali aidata (ajagraafikud nt), siis vaatamata sellele on ette näidata üks tiitel seitsme aasta jooksul. Lihtsalt saamatu juht, igal rindel.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSeda auhinda on tõenäoliselt Premieri eeskujul väljastatud alates 2013. aasta oktoobrist, ehk siis tegelikult Messi rekordiliste hooaegade ajal ei olnud seda olemaski, aga no eks tal ole neid häid kuid muidugi olnud ka viimase 2 ja poole aasta jooksul.
Üldse on auhind rännanud Atletico meestele 6 korda, Reali ja Celta Vigo omadele 3 korda ja siis järgnevad teised klubid 2 korraga. Siit saab rohkem selle kohta lugeda.
Tänud selgitamas. Kui alates 2013. aastast, siis pisut rohkem mõistetavam aga ikkagi vähe muidugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMillega see seletatav on? Kuna kaks klubi (+Atletico) on nagunii teistest üle, siis nende esitusi vaadatakse ekstra range pilguga? Et Messi neli väravat ühes mängus = Vela kahe väravaga?Algselt postitas rixxer Vaata postitustLa Liga juht ja valitseja on varjamatu Reali (selle valgete särkidega) fänn. See kuu mängija on tema taskuprojekt.
Sessuhtes on see La Liga kuu parima mängija auhind vähemalt tasakaalustava jõuga ning minu meelest on vägagi tervitatav see, et tunnustatakse ka selliste vahvate tegelaste nagu Lucas Pérezi, Nolito, Borja või Vela vägevaid tegemisi ja ponnistusi. On nad paremad kui Messi? Ei ole. Aga sellise loogika järgi valides võikski juba enne hooaja algust kõigi kuude auhinnad Messile postiga ette ära saata ja vsjo. Vahel tuleb ka muid asju vaadata ja hinnata, nt taustsüsteemi ning kasvõi seda, kes antud tunnustust kõige enam väärt on. Messil on juba piisavalt individuaalseid võite olemas - küll ta üle elab, et mõni auhind ka kellelegi teisele antakse.
Ja just in case ütlen, et oleks minu teha, siis ma eemaldaks Messi ja Ronaldo ka näiteks Ballon d'Ori konkurentsist. Jah, väga head mängijad, maailma parimad, kuid kaua nad on seda auhinda kahekesi omavahel jaganud juba? Seitse aastat? Mingi hetk võiks terve mõistus võidule pääseda ja ka teistele natuke aupaistet jagada. Iniesta pidanuks vähemalt ühe võidu koju viima.
Ma saan aru, et Barcelona fännile on võibolla tore vaadata, kuidas Messi igal pool kõik auhinnad koju kuhjab, aga neutraalse vaatajana meeldisid mulle need aastad märksa rohkem kui näiteks Ballon d'Ori võitjad vaheldusid. Nedvěd, Shevchenko, Ronaldinho, Cannavaro. See andis auhinnale mingi väärtuse. Praegu on tegemist lihtsalt tavalise show-projektiga, mida saab väga mõnusalt Ronaldo ja Messi duellina müüa.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMinu meelest jälle vägagi tore, et kasvõi ükski selline auhind eksisteerib, mis igakord Barcelona või Reali mängija taskusse ei rända. Ballon d'Or ja FIFPro XI on viimastel aastatel juba niigi maruigavad, kus, olgem ausad, nii mõnigi tüüp pääseb puhtalt oma nime või klubi põhjal aupaistet nautima (ei mõtle praegu Messit).
Sessuhtes on see La Liga kuu parima mängija auhind vähemalt tasakaalustava jõuga ning minu meelest on vägagi tervitatav see, et tunnustatakse ka selliste vahvate tegelaste nagu Lucas Pérezi, Nolito, Borja või Vela vägevaid tegemisi ja ponnistusi. On nad paremad kui Messi? Ei ole. Aga sellise loogika järgi valides võikski juba enne hooaja algust kõigi kuude auhinnad Messile postiga ette ära saata ja vsjo. Vahel tuleb ka muid asju vaadata ja hinnata, nt taustsüsteemi ning kasvõi seda, kes antud tunnustust kõige enam väärt on. Messil on juba piisavalt individuaalseid võite olemas - küll ta üle elab, et mõni auhind ka kellelegi teisele antakse.
Ja just in case ütlen, et oleks minu teha, siis ma eemaldaks Messi ja Ronaldo ka näiteks Ballon d'Ori konkurentsist. Jah, väga head mängijad, maailma parimad, kuid kaua nad on seda auhinda kahekesi omavahel jaganud juba? Seitse aastat? Mingi hetk võiks terve mõistus võidule pääseda ja ka teistele natuke aupaistet jagada. Iniesta pidanuks vähemalt ühe võidu koju viima.
Ma saan aru, et Barcelona fännile on võibolla tore vaadata, kuidas Messi igal pool kõik auhinnad koju kuhjab, aga neutraalse vaatajana meeldisid mulle need aastad märksa rohkem kui näiteks Ballon d'Ori võitjad vaheldusid. Nedvěd, Shevchenko, Ronaldinho, Cannavaro. See andis auhinnale mingi väärtuse. Praegu on tegemist lihtsalt tavalise show-projektiga, mida saab väga mõnusalt Ronaldo ja Messi duellina müüa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustVõiks norra suusatajad ka eemaldada võistlusest. Asi polnud ju selles üldse, ükski barca mängija olnud seda auhinda enne 2015 a nov võitnud. Ju siis oleks igav olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMinu meelest jälle vägagi tore, et kasvõi ükski selline auhind eksisteerib, mis igakord Barcelona või Reali mängija taskusse ei rända. Ballon d'Or ja FIFPro XI on viimastel aastatel juba niigi maruigavad, kus, olgem ausad, nii mõnigi tüüp pääseb puhtalt oma nime või klubi põhjal aupaistet nautima (ei mõtle praegu Messit).
Ma saan aru, et Barcelona fännile on võibolla tore vaadata, kuidas Messi igal pool kõik auhinnad koju kuhjab, aga neutraalse vaatajana meeldisid mulle need aastad märksa rohkem kui näiteks Ballon d'Ori võitjad vaheldusid. Nedvěd, Shevchenko, Ronaldinho, Cannavaro. See andis auhinnale mingi väärtuse. Praegu on tegemist lihtsalt tavalise show-projektiga, mida saab väga mõnusalt Ronaldo ja Messi duellina müüa.
Kommentaar
-
Ma saan aru, et Barcelona fännile on võibolla tore vaadata, kuidas Messi igal pool kõik auhinnad koju kuhjab, aga neutraalse vaatajana meeldisid mulle need aastad märksa rohkem kui näiteks Ballon d'Ori võitjad vaheldusid. Nedvěd, Shevchenko, Ronaldinho, Cannavaro. See andis auhinnale mingi väärtuse. Praegu on tegemist lihtsalt tavalise show-projektiga, mida saab väga mõnusalt Ronaldo ja Messi duellina müüa.
Mis puutub kuldpalli, siis siingi on enamike Barca toetajate hinnangul kuldpalli saaja isik ükskõik kuni see teenitult klubisse tuleb.. Senisest 5-st Messi omast vist 2-3 pidanuks minema hoopis mõnele meeskonnakaaslasele ja keegi poleks silmagi pilgutanud, aga mis teha kui tegemist PR-iga.. Ja no me teame kõik, millise seltskonna jaoks just see kuldne kera on püha-graalFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Hea mäng ja skoori tehakse mõlemale poole. Kahjuks oleks nagu mingi pidur meil peal. Ei toimi kõik nagu peab ja pallikaotused on juba liig mis liig. Alvest ei viitsi isegi kiruda. Nii palju paska toodab, aga hea, et see mees suudab alati millegi positiivsega üllatada. Jään seda üllatust nüüd ootama.
Muidu peab ikka ja alati tänama Messit tema maagia eest, sest pole meil muid võimalusi skoori avamiseks olnudki. Meeldis ka kohtuniku abil vastase ära lüpsmine ja Iniesta slaalomid vastaste vahel.
Tasub ka ära märkida 3 kollast vastas kaitsjatele! Punane pole kaugel...
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Neymari vorm on viimastes mängudes ikka päris õudne. Võtab küll palju ette, aga reaalset tulemit väga pole. Lisaks kõikides vähegi teravamates olukordades suudab nii puise puute teha, et edasi pole lootustki..
Messi magic toidab täna. Üldplaanis väga must mäng. Iniesta ka positiivne. Aga Celtale ehitame lubamatult palju võimalusi ise..FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar