320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Olen Umtitit nüüd Islandi ja Saksamaa vastu mängimas näinud ja esmamulje on igati positiivne, eriti just peale seda, mida noor keskkaitsja sakslaste vastu korda saatis. Viimase mängijana suutis vähemalt kaks sakslaste väga head väravavõimalust ära klaarida. Lisaks oli ta silmapaistev rünnaku ülesehitamisel, mis Barcas on keskkaitsjate puhul ääretult oluline. Mis mulle eriti meeldis oli see, et mõlemal korral, kui Umtiti rünnakule läks, tekitas ta Prantsusmaa kasuks kaks väga head võimalust.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustNo selles mõttes jutt õige ju, neid vargaid on seal pundis teisigi Ma isiklikult arvan, et Barca PR osakond selle kampaaniaga on pisut alt läinud. Messi on tore poiss aga "me kõik oleme vargad" ei kõla just soliidselt.
Kommentaar
-
Umtiti on 25 miljoni euro eest nüüd ametlikult Barcelona mängija. Sellega seoses aga küsimus kah.
Mängijat esitletakse reedel. Olen just sel ajal Barcelonas ja Camp Nou külastamine on nii või naa plaanis. Kas keegi on sattunud staadionile mängijaesitlustele? Mis protseduuri selleks läbima peab? Kas tuleb eraldi maksta, pääseb niisama sisse või õnnestub Camp Nou Experience tuuri käigus esitlust ka näha?
Kommentaar
-
Pending official confirmation, Barcelona have closed the signing of PSG left back Lucas Digne (22). Could be presented on Thursday [tv3]
Ter Stegen will be 1st choice GK in LaLiga & CL. Bravo's situation is unclear as club is willing to listen to offers - €20M buyout fee. [tv3]"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustTer Stegen will be 1st choice GK in LaLiga & CL. Bravo's situation is unclear as club is willing to listen to offers - €20M buyout fee. [tv3]Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis selle barcastuffiga juhtunud on?"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis selle barcastuffiga juhtunud on?
E: Don juba jõudis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar