Mis teema teil seal on. Enrique lasi põhimeestel puhata enne CL-i või?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustMis teema teil seal on. Enrique lasi põhimeestel puhata enne CL-i või?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustTreenerilt ootaks küll vabandust sellise koosseisu valiku pärast. Ilmselge vastaste alahindamine. Macherano ja Vidal täiesti saamatud. Miks Digne nii palju mänguaega saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOn ta siis nii kehva olnud, et ei vääri mänguaega?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustKas Mascherano mängib ikka kaitses või? Umtiti hakkab noorte akadeemias mängima või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustEi mina olen rahu ise. Lihtsalt koomiline kuidas üht parimat keskväljameest järjepidevalt kaitses mängitatakse ja siis tal seal mingid kahtlased partnerid on mingite Mathieude või Vermaeleni (tean Romas nüüd) näol on."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustEi mina olen rahu ise. Lihtsalt koomiline kuidas üht parimat keskväljameest järjepidevalt kaitses mängitatakse ja siis tal seal mingid kahtlased partnerid on mingite Mathieude või Vermaeleni (tean Romas nüüd) näol on.
Kommentaar
-
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustMis lolli juttu sa ajad?
Kahtlane oled sina, minu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMasch on vist juba 5 aastat keskkaitsena leiba teeninud, et mis siin nagu nii koomilist enam on...
Oleks võinud ju Garay tuua näiteks. Läks Valencia see mees ju. Argentina eest ikka häid mänge näidanud. Parim kaitsja mm-l.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustArgentina eest ikka mängib jätkuvalt keskväljal ja väga ilusasti mängib. Imelik filosoofia lihtsalt. Ostame hea keskvälja mehe ja siis istutame kaitsesse. Mind ei huvita kaua ta seal mänginud on. Põhimõtteline küsimus lihtsalt. Aga iroonia ongi see, et tema kes pole naturaalne kaitsja särab teiste kaitsjate ees seal Barcelonas mis iganes mingid sp3tsid arvavad.
Oleks võinud ju Garay tuua näiteks. Läks Valencia see mees ju. Argentina eest ikka häid mänge näidanud. Parim kaitsja mm-l."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar