Ramos punane Barca vastu! Nii populaarne
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustRamos punane Barca vastu! Nii populaarne
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRamose punast võiks võrrelda Neymari punasega, mille eest anti 3 mängu disklaffi. Ramos lobises kauemgi, äkki saab 4 puhkemängu?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustEsiteks- ma pole teie teemasse kirjutanud et siin kurjaks minna. Tunnistan, esimesed pea 5 minutit jäid nägemata, nii et võimaliku penalti kohta sõna ma ei võta. Samas raske poleks ka tunnistada kui see nii on. Isiklikult nägin ühte Umtiti viga, kus talle ka kaart anti. Samas Casemiro peaks sellisel juhul juba ammu platsilt eemal olema.
Reali väravast olen näinud ühte kordust ja seda Setanta peal ning antud hetkel kui rohkem kordusi näinud pole, siis pigem jään suluseisu poole. Kui sul parem vaade ja asi kindel, no jumal sellega siis. Edit: vaatasin praegu Marcat, seal kinnitatakse su juttu.
Samas mainitakse seal, et kohtunik oleks võinud vabalt ka Marcelo minema saata Messile küünarnukilöögi eest.
Casemiro viga Messi vastu oli ilmselgelt kollane, ülejäänud vead olid pigem kontrollitud katsed palli võita, kus palli asemel tabas Casemiro meest. Üks vist neist oli küll võrdlemisi ohtlikus kohas, seega puhtalt ohtliku rünnaku maha võtmise eest oleks mõni ehk kollase andnud. Penaltiolukord oli kindel kollasekoht ka Umtitile, seega minu arust oleks üsna silmakirjalik Casemiro võimaliku minemasaatmise kohta edasi jaurata. Olen meeldivalt üllatunud, et keegi isegi seda penaltiintsidenti "mäletab", kuigi üldine pilt on üsna tavalisel silmakirjalikkuse tasemel .
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHalada ainult oskad ja kaine pilguga hinnata ei oska mõlemale poole?
Üldiselt aga nagu ikka, äärmiselt närvesööv mäng, kahjuks pahad võitsid seekord.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustNendest kordustest, mida mina nägin, ei täheldanud ma küll mingit katsest Messile haiget teha. On ka varem õhuvõitluses keegi küünarnukiga näkku saanud, seekord vist tabas huulde, eks sealt tulebki tihti üsna palju verd. Et noh, kui veri lahti, siis hakkame kohe punaseid andma? Üldjuhul antakse ohtliku küünarnuki eest ikkagi kollaseid.
Casemiro viga Messi vastu oli ilmselgelt kollane, ülejäänud vead olid pigem kontrollitud katsed palli võita, kus palli asemel tabas Casemiro meest. Üks vist neist oli küll võrdlemisi ohtlikus kohas, seega puhtalt ohtliku rünnaku maha võtmise eest oleks mõni ehk kollase andnud. Penaltiolukord oli kindel kollasekoht ka Umtitile, seega minu arust oleks üsna silmakirjalik Casemiro võimaliku minemasaatmise kohta edasi jaurata. Olen meeldivalt üllatunud, et keegi isegi seda penaltiintsidenti "mäletab", kuigi üldine pilt on üsna tavalisel silmakirjalikkuse tasemel .
Barca kapifänn, kelle umbes üks postitus kümnest sisaldab midagigi rohkemat kui suvaline lalin, sealjuures olles igal juhul täielikult kallutatud räägib midagi kainest pilgust. Normaalne klemm. Äkki tuled tagasi siis, kui kunagi midagi vähegi argumenteeritut suudad kirjutada?
Üldiselt aga nagu ikka, äärmiselt närvesööv mäng, kahjuks pahad võitsid seekord.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar