Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ipa. Täielik ideetus ründes. Alustati küll ägeda survega, aga ohtlikult pole veel värava alla suudetud minna. Oma "üli-kaitsva" stiiliga pole ime, et ees ei toimu miskit.
90 000 fänni aplodeerimas järjekordset supermängu tegevale Suarezele.
Vahepeal polnud enam kindel, et kas ta üldse mängib, aga siis nägin mingit meest kätega pidevalt vehkimas ja meenus, et ta ikka on seal.
IIpa. paar vahetust ei teeks paha ja Denis välja- Iniesta sisse. Semedol oleks ka täna aeg mängu liituda!
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
3-zero siis lõpuvileks. Messi kes tegi suht tagasihoidliku mängu sai saldole juurde 2 golli + 1 resutatiivne sööt (GOAT!). Minu lemmik oli Busi, kes tegi suurepärase mängu ja avavärav temalt võttis kogu tiimilt pingeid vähemaks. Iniesta veni, vidi, vici oleks olnud super, kui vana vigastus poleks välja löönud.
Lionel Messi is the first player in LaLiga to score 10+ goals this season. Just the seven games needed.
Lionel Messi has now scored 45 goals across all competitions in 2017; more than any other player in Europe's top 5 leagues.
Ja siis veel ze man....Suarez! Otsustas et tema ei viitsigi mängida lõpuni. Tõmbas särgi puruks ja lahkus areenilt. Sai ju oma ülesandega hakkama. Resutatiivne sööt MessileMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKurb, aga parim lahendus hetkel! Tunnen kaasa neile kes seda reisi pikalt ette valmistasid ja lootsid Camp Noul Messi&co-le kaasaelada
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis see konkreetne sõnu siin sellel tviitijal on? Et oleks pidanud mittemängima, kuna katalaanid ootasid solidaarsust? Et laseme Tebasel 6 p maha võtta? Et oleks pidanud mängima, kuna poliitikat ja sporti ei peaks segama. Niisama mingile vellole twitteris viibata on muidugi tore, aga mis see sõnum siin on?
Kui sa juhuslikult ka seda videot vaatasid, siis Bartomeu selgitab, miks fänne ei lastud staadionile. Ma ise arvasin algul, et põhjused olid rohkem seotud turvalisuse (Las Palmas tuli ju vastupidise kampaaniaga sellele mängule) ja vähem päevapoliitikaga. Igal võimalusel tuleb see ohvrikaart ikka letti lüüa. Kas on kokkusattumus, et Pique tuleb oma halaga välja vahetult enne koondisemänge?
Hispaania jalkaliidu tegelased on ka muidugi vinged sepad. Pidanud mängu päeva varem ära ja poleks ka vast suuremat häda olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustPeamine põhjus, miks ma selle "säutsu" kujul siia postitasin, oli see video. Kui keegi oskab/teab, kuidas ilma selle muu tekstita saaks, siis võib mind harida.
Kui sa juhuslikult ka seda videot vaatasid, siis Bartomeu selgitab, miks fänne ei lastud staadionile. Ma ise arvasin algul, et põhjused olid rohkem seotud turvalisuse (Las Palmas tuli ju vastupidise kampaaniaga sellele mängule) ja vähem päevapoliitikaga. Igal võimalusel tuleb see ohvrikaart ikka letti lüüa. Kas on kokkusattumus, et Pique tuleb oma halaga välja vahetult enne koondisemänge?
Hispaania jalkaliidu tegelased on ka muidugi vinged sepad. Pidanud mängu päeva varem ära ja poleks ka vast suuremat häda olnud.
jeesus küll, nii krdi valged prillid võiks küll olla, et teada, kus mingit sõna kasutada või mitte."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis krdi ohvrimentaliteet? Antud juhul ei olnud õigustatud? Ses võistkonnas mängivad ikkagi katalaanid ka. Pmst on õigustatud lõuga sõita ja kumminuiaga naisi peksta?
jeesus küll, nii krdi valged prillid võiks küll olla, et teada, kus mingit sõna kasutada või mitte.
Ma ei ole õigustanud hääletamise kaaperdamist, minu pärast võib Pique ka 20 korda käia hääletamas, igal juhul on tegu farsiga. Sellest nüpeldamisest mingit kasu keskvalitsusele tulla nagunii ei saa. Eks see ole ka omapärane, et mas que un club toetab paaniliselt seadusevastast aktsiooni. Savisaar, Keskerakond jne.
Aga kas tühi staadion peatas vägivalla? Milles on süüdi fännid?
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustHuvitavad järeldused...
Ma ei ole õigustanud hääletamise kaaperdamist, minu pärast võib Pique ka 20 korda käia hääletamas, igal juhul on tegu farsiga. Sellest nüpeldamisest mingit kasu keskvalitsusele tulla nagunii ei saa. Eks see ole ka omapärane, et mas que un club toetab paaniliselt seadusevastast aktsiooni. Savisaar, Keskerakond jne.
Aga kas tühi staadion peatas vägivalla? Milles on süüdi fännid?
Savisaar ja keskerakond. Toimib hästi, kui tahad argumenteerida tõmba ikka muidugi edgar käisest. Lisab argumjendile kaalu.
üldiselt, teema on vähe mitmekihilisem, et siia mingi internetisõdalase twitteriga peale lennata ja pärast hakata ohvrimentaliteedi sildikleepimisega seda veel siluma."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustFännid lubasid protestiaktsiooniks väljakule joosta.
Algselt postitas rixxer Vaata postitustSavisaar ja keskerakond. Toimib hästi, kui tahad argumenteerida tõmba ikka muidugi edgar käisest. Lisab argumjendile kaalu.
Algselt postitas rixxer Vaata postitustüldiselt, teema on vähe mitmekihilisem, et siia mingi internetisõdalase twitteriga peale lennata ja pärast hakata ohvrimentaliteedi sildikleepimisega seda veel siluma.
Fännid ukse taha jätta puhtalt mingi poliitilise avalduse eesmärgil (seda ju Barto väidab) aastal 2017... ma ei tea, natuke nagu oleks imelik küll?
Kommentaar
-
Barto Bartoks. Pole minu meelest pädev klubi juhatama, aga see on vähe teine teema. Kõige nõmedam on muidugi, et poliitilise kempluse kommentaaris, mille käigus on pihta saanud süütud kodanikud, tõmmatakse välja nn sportlik ohvrikaart. Pique reageeris antud hetkel pigem inimesena. Tema sportlikud nurinad või nirinad võivad meeldida või mitte meeldida, aga on eriti küüniline neid konkreetseid kommentaare võrdsustada sportliku halaga, sest nii mängijatele ja ka ametimeestele läks ilmselgelt korda, kuidas sellele referendumile keskvalitsus reageeris. Loe- jõu ja peksuga.
Vabandust, realfan, aga hakata väitma, et sellised reageeringud politsei poolt näidatud vägivallale, mis meenutavad üht teist riiki ja korda, on klubile omane "ohvrikaart" ja samastatav mingite pennude ja suluseisude üle nutmisega on lihtsalt nõmetsemine. Aga jätka head tööd siin teemas edasi."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustBarto Bartoks. Pole minu meelest pädev klubi juhatama, aga see on vähe teine teema. Kõige nõmedam on muidugi, et poliitilise kempluse kommentaaris, mille käigus on pihta saanud süütud kodanikud, tõmmatakse välja nn sportlik ohvrikaart. Pique reageeris antud hetkel pigem inimesena. Tema sportlikud nurinad või nirinad võivad meeldida või mitte meeldida, aga on eriti küüniline neid konkreetseid kommentaare võrdsustada sportliku halaga, sest nii mängijatele ja ka ametimeestele läks ilmselgelt korda, kuidas sellele referendumile keskvalitsus reageeris. Loe- jõu ja peksuga.
Vabandust, realfan, aga hakata väitma, et sellised reageeringud politsei poolt näidatud vägivallale, mis meenutavad üht teist riiki ja korda, on klubile omane "ohvrikaart" ja samastatav mingite pennude ja suluseisude üle nutmisega on lihtsalt nõmetsemine. Aga jätka head tööd siin teemas edasi.
Üldiselt elame vabas maailmas, isegi Hispaania on õigusriik. Klubi ja mängijate kasutamine poliitiliste tööriistadena ei ole minu jaoks põhjendatud. Ohvrikaardi jutt läks üle võlli, sel korral on küll õigustatud (ei soovinud väita vastupidist). Aga kui Pique oleks tahtnud näha vähem vägivalda ja vilesid järgmisel koondisemängul (ehk siis vähem põhjust rääkida ohvritest), siis milleks talle see 28. septembri avaldus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar