Algselt postitas RealFan
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Pole paha ja isegi nauditav see I pa. Iniesta on taas teinud hea tagasituleku vigastuselt ja mees oleks nagu teiselt planeedilt. Sööt Messile oli vapustav ja Suarezel jäi vaid pall sisse lükata. Teine värav Paulinholt ja 2-0. Loomulikult Messi ilma suuremalt pingutamata on kogu see aeg pildil ja loob ohtlike olukordi nagu kord ja kohus. Kõik on ilus!
Ja kas tõesti jälle jäeti meile värav lugemata??? Hiljem näeb...
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Ma kogu mängu ei vaadanud aga ma vist nägin kokku 4 latti/posti või tuli neid vahepeal juurde?
Oli see pall ikka kindlalt 100% üle? Ma nagu päris kindel polnud, vähemalt nende videokorduste põhjal mida kohe näidati. Oleks muidugi päris kompu värav olnud.
Rubeni penalti seiv oli ka päris korralik.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMa kogu mängu ei vaadanud aga ma vist nägin kokku 4 latti/posti või tuli neid vahepeal juurde?
Oli see pall ikka kindlalt 100% üle? Ma nagu päris kindel polnud, vähemalt nende videokorduste põhjal mida kohe näidati. Oleks muidugi päris kompu värav olnud.
Rubeni penalti seiv oli ka päris korralik."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKorduste põhjal tundus, et oli üle. Mõned pildid seda ka kinnitavad, kuid nende puhul peab arvesse võtma, et mis nurga alt tehtud jne. Samas ei maksa barca fännidel väga kurvastada, sest mängupilt oli kena ning võit oli veenev.
Mäng ise oli väga hea, ainult realiseerimine suutis tuju rikkuda. Mõni teine päev oleks Messi hat-tricki kirja saanud, eile sai vaid 1 assisti. Isegi penaltitõrje oli ju tegelikult väga hea tõrje, mitte halvasti löödud penalt.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on esimest korda, kui hiinlaste väikeste peeniste imemiseks El Clasico nii varane on?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on esimest korda, kui hiinlaste väikeste peeniste imemiseks El Clasico nii varane on?Messi...The never ending legend!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar