Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Kevadel muide lõi kohtunik, kes suluseisureeglit ei tea, Bayerni välja. Reali headus või mitteheadus polnud asjaga kuidagi seotud. Ja Ancefloppi istus toolil. Andke nüüd meile Real! Kuigi kahjuks jääte vist PSG juurde pidama.
Teemasse ka, Barca on tõesti hea. Kas Ronaldo ka eile mängis muidu?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKevadel muide lõi kohtunik, kes suluseisureeglit ei tea, Bayerni välja. Reali headus või mitteheadus polnud asjaga kuidagi seotud. Ja Ancefloppi istus toolil. Andke nüüd meile Real! Kuigi kahjuks jääte vist PSG juurde pidama.
Teemasse ka, Barca on tõesti hea. Kas Ronaldo ka eile mängis muidu?Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKevadel muide lõi kohtunik, kes suluseisureeglit ei tea, Bayerni välja. Reali headus või mitteheadus polnud asjaga kuidagi seotud. Ja Ancefloppi istus toolil. Andke nüüd meile Real! Kuigi kahjuks jääte vist PSG juurde pidama.
Teemasse ka, Barca on tõesti hea. Kas Ronaldo ka eile mängis muidu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas palun? Kui sa väidad siin iroonilselt, kas ronaldo oli eile platsil või ei, siis sa vaatasid seda mängu ainult läbi katalaanide silmade, või siis ei vaadanudki mängu. Üleüldse, veidi viskab juba üle see foorumi pasa loopimine üksteise suunas. Ma mõistan et teatud tegelased siin üksteist üldse ei austa, olgu selleks mõned tegelased barca poolelt kui ka meie poolelt, see olukord, kus me üritame koguaeg tõestada kas messi või ronaldo, katalaanid või hispaanlased ja nii edasi. Mu jaoks isiklikult on see täiesti idiootsus ja see tundub mu jaoks natukene liiga fake. Äkki lihtsalt ei paneks üksteisele nii palju ja ära naudiks neid tiime ja tegelasi nii kaua, kui neid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustOi kus nüüd ütles, meie foorumi kõige austusväärsem fänn.
Kommentaar
-
Messi statistika porri el clasicolt. Mees lihtsalt jalutas tervest mängust 83% kuid selle ajaga suutis teha 6 õnnestunud triblingut (3x rohkem, kui kogu Reali meeskond kokku 2). Lõi värava, andis resultatiivsesöödu ja lõi rohkesti ohtlike olukordi
Ps! See on liiga hea, et mitte postitada. Messi ühe saapaga andmas kohe kohe söötu Vidalile. Kaitses pole vastas ei keegi muu, kui maailma parim ise
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustKas jäi küljejoonetaha kui pall käis väljas?
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas palun? Kui sa väidad siin iroonilselt, kas ronaldo oli eile platsil või ei, siis sa vaatasid seda mängu ainult läbi katalaanide silmade, või siis ei vaadanudki mängu. Üleüldse, veidi viskab juba üle see foorumi pasa loopimine üksteise suunas. Ma mõistan et teatud tegelased siin üksteist üldse ei austa, olgu selleks mõned tegelased barca poolelt kui ka meie poolelt, see olukord, kus me üritame koguaeg tõestada kas messi või ronaldo, katalaanid või hispaanlased ja nii edasi. Mu jaoks isiklikult on see täiesti idiootsus ja see tundub mu jaoks natukene liiga fake. Äkki lihtsalt ei paneks üksteisele nii palju ja ära naudiks neid tiime ja tegelasi nii kaua, kui neid on?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKui aus olla, siis mul on täiesti ükspuha, kas võidab Real või Barca. Küll aga oli kommentaar Ronaldo suunas igati õigustatud. Mida ta siis platsil korda saatis maailma parimale kohaselt? Meenub ainult suluseisust värav ja mitmed käte laiutamised. Ja muidugi mossunägu pärast igat väljavõetud palli. Reali poolelt võiks mitu mängijat esile tõsta, kes olid rohkem aktsioonis, kui aegade parim. Seevastu kõigi aegade teine andis paar head söötu, lõi värava ja sai sokkide väel kirja väravasöödu pärast seda, kui Brasiilia koondise vasakkaitsjast lihtsalt mööda astus, kusjuures veel seal putsa olukorras oleks portugallane igal kümnel juhul pikali kukkunud ja virisenud. Pole kummagi tiimi ega mängija fänn, aga faktid ju kõnelevad enda eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustKogu see Messi-Ronaldo rivaliteet on kena meediamull, mis on aastatega ropult raha genereerinud. Kõigile peale äärmuslikuimate Ronaldo või Reali fännide on ammu selge, kumb neist on parem mängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustOn jah selge. Harry Kane!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustÜhe hooaja mehi on meil ennegi olnud(mitte, et ma üldse paneks ta hetke vormi kahtluse alla, hullu paneb tegelt) aga kui kane tõestab ennast järgmised 3-4 hooaega, siis müts vahe!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar