Nõup
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustNagu mingi naftabojaaride klubi juba... mingit klassi või väärikust pole enam? Neymari sõimasite küll rahaahneks litsiks...
Neymari lahkumine tuli suure üllatusena kõigile ja eks see tekitas ikka negatiivseid emotsioone aga tagantjärgi oli see parim variant üldse mis juhtuda sai. Küll ka Liverpooli fännid sellest üle saavad ja peale suviseid üleminekuid mõistavad, et nad ainult võidavad sellest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKas sa saad ise ka aru , millest sa räägid hetkel? Nagu sina, kui "teadja" Hispaania vutist räägid ja tood sellise näite siia hetkel, millel on null põhjendust tuua seda siia, palun ja veelkord palun, kui sa tood neid uhkeid giffe/pilte/statistikaid, siis hinga 3 korda, sest sul pole ühtegi alust võrrelda neid mehi. Ma arvasin, et sa oled tark ja mõistlik, aga ma pean oma mõtted ümber vahetama, sest sa oled lihtsalt nii silmakirjalik jobu.
Kommentaar
-
Pisike puhkus ja tagasi mehetegudel. Dembele oma koha ka algrivistuses sisse võtnud ning Copal oli mees päris heas vormis juba. See et ka Masche on väljakul täna tegi mu tuju eriliselt heaks. Taga tuleb vastased nullil hoida ja las staarid möllavad ründes.
Forca Barca!!!
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Korralik 3-0 ja edu konkurentidega stabiilselt soliidne. II pa. siis suuremat skoori eriti ei tehtud ja joosti ajaga võidu. Meie paremuselt kolmas straiker, Paulinho lõi üleminutitel oma järjekordse golli Messi kenast söödust. Kõik on siiani ilus
Forca Barca!!!
Paulinho on meil see mees, kes armastab vastastele lüüa võrke sahisema, siis kui mäng on sisuliselt läbi.
⚽ 84' vs Getafe
⚽ 92' vs Athletic
⚽ 90' vs Leganés
⚽ 93' vs Levante
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeulofeu hooaja olete ära käkkimas, jälle. Saatke lõplikult Itaaliasse.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeulofeu hooaja olete ära käkkimas, jälle. Saatke lõplikult Itaaliasse.
Edit: typod ja tundub ka, et delou läheb laenule Interisse. Või isegi päriseks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Eincc Vaata postitustRealju, paar lehekülge tagasi sa nutsid, et siin ei räägita arukat juttu ja kõik ainult mölisevad. Nüüd tuled ja hakkad täiesti mõttetut ila suust välja ajama ja üritad lihtsalt tähelepanu saada. Kui sa ütled, et Paulinho pole mitte midagi teinud peale tema tulekut, siis sa oled lihtsalt üks lühinägelik idioot, kes ei suuda oma Runaldukesest kaugemale näha.
Mina suudan näha palju asju, nii eibarist-betisini, messist-ronaldoni, zidaneist-valverdeni, municipal de butarguenist kuni metropolitanini, sest ma tahan näha ja mõista. Sa oled ilmselt liiga noor veel, et seda üldse mõista, lihtsalt liiga noor.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa mõtlesin kaks päeva, kas ma vastan sulle või lähtun aspektist, vaikimine kuld, rääkimine hõbe. Aga no ei saa, lihtsalt ei saa. Minu eesmärk polnud kuskilt väita laps, et paulihno pole mitte midagi teinud, sealtmaalt kust ta saabus hiinast katalooniasse on ta olnud pigem keskpärane...
Hea huumor.
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustKui sa "maailma parimast" mängijast poole hooajaga oled poole rohkem väravaid löönud ja sa ei ole isegi ründemängija siis on see vist tõesti keskpärasus
Hea huumor.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar