Algselt postitas Saksapoiss
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustOfficial: Barcelona have struck an agreement to sign Arthur from Gremio for 30m+9m of add-ons.
lorenzo, palju sa tead temast? Douglas vol2?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saksapoiss Vaata postitustPraegu veel õnneks midagi, aga kolme aasta pärast on vend Espanyolis tagasi, mis olgem ausad ongi tema tase. Kohutav mängija ja eye cancer, kes paneb pea valutama vaadates. Mingit abilityt ega locomotioni vennal pole. Ma ise võrdleks teda Bojan 2.0-ga. Vahest ikka imestad, kuidas sellised jalgpallurid nii kaugele on jõudnud.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Saksapoiss Vaata postitustMis ajuvaba arvamus see veel on? Kuidas peaks Arthur, kes pole end veel kordagi tipptasemel tõestanud, väärima rohkem mänguaega, kui praegune ainuke generational talent maamunal nagu Dembele, kel on nii oskused kui ka potentsiaal, et mööduda tulevikus Messist kui kõigi aegade parimast jalgpallurist??..
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAnna mulle andeks, et dembele ei ole suutnud minujaoks ennast tõestada Kataloonias. Jah, tal oli pikkpaus ja sada häda ja vb ma kiirustan liiga palju hetkel aga ta on üks 3 pallurist maailmas, kes ei ole ligilähedalgi oma summale, mis ta eest välja käidi väärt. Vb teen hetkel talle liiga, nagu enamus kataloone teeb liiga Gomesele( millest ma nagu üldse aru ei saa, kus kuradi otsast see virisemine Gomese suunas tuleb) Ära hellitatud nou camp?
Gomesel on aega olnud ennast tõestada küll, aga praegu tundub, et teda kannatabki ainult teisejärgulistes mängudes mängitada või heal juhul vahetusest mängu tuua.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Vana hea Chelsea meil täna vastas ja seis on selline, et nemad vajavad hirmsasti väravat oma edasipääsuks. Kurb oleks neid näha taas bussi parkimas. On neil parajalt head mehed olemas ees otsas, kes on nii tehnilised, kui ka kiired. Küll Contel omad nägemused tänaseks.
Meie aga mängime kindlasti tavapärast pressi ülevälja ja püüame palli hoida. Messil kindlasti soov oma lapse auks 1 gol võrku saata
Forca Barca!!!
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Kõvasti rohkem mängu täna, kui Londonis. Ei saa end hetkekski vabamalt tunda, sest kui Chelsea peaks ära lööma, siis läheks elu väga raskeks. Neil pole enam miskit nagunii kaotada!
Võib jääda skooriga kindlasti rahule
Dembélé sai siis ka oma esimese kirja!
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAnna mulle andeks, et dembele ei ole suutnud minujaoks ennast tõestada Kataloonias.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Ilus jalka õhtu Hispaanias. Võitis see kes lõi rohkem, kuid kiidan Chelseat. Väga võimas surve terve II pa. oli hästi orgunnitud. Kahjuks suurepäraselt mänginud Willian ei leidnud kordagi mängukaaslast kellele sööta. Olukordi tekitas ta ägedalt! Hazard jäi kuidagi nähtamatuks.
Messi meie tõeline fenomen andis söödu resultatiivse ja lõi ka oma sajanda Cl värava. Ennem kui tullakse siia rääkima CR0 väravatest tuletan meelde, et Messil läks 100 värava löömiseks vaja 123 mängu, kuid sellel teisel 137 (ehl terve CL hooaeg!)
.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMessi meie tõeline fenomen andis söödu resultatiivse ja lõi ka oma sajanda Cl värava. Ennem kui tullakse siia rääkima CR0 väravatest tuletan meelde, et Messil läks 100 värava löömiseks vaja 123 mängu, kuid sellel teisel 137 (ehl terve CL hooaeg!)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar