Algselt postitas staykool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Eilne mäng oli juba rohkem El Clásico moodi võrreldes detsembris toimunud mänguga. Kahjuks pigem halvemas mõttes, sest mingil seletamatul põhjusel olid kõik mehed nii härga täis, et mäng läks erinevate vigadega ja vaidlemistega täitsa käest ära. Ja no kohtunik oli samuti tasemel nagu alati. Eksis mõlemale poole, aga millegi pärast räägivad kõik, k.a meie enda toetajad, ainult Suareze veast enne Messi väravat ning Marcelole tehtud veast. Mitte sõnagi sellest, et Bale oleks pidanud juba esimesel poolajal punasega duši alla minema vea eest, mille ta Umtitile tegi või kui Ramos küünarnukiga Suarezele rinda äsas.
Aga kokkuvõttes oli meelelahutuslik mäng.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Kõige raskema asja saab kohe kaelast: üks neid kordasid tõesti, kus kohtunik tõesti eksis piisavalt, kuid mõlemale poole nagu perfektses võrrandis. Penaltid jäeti vilistamata Navas vs Suarez I pa ja teisel poolajal Alba vs Marcelo; viga jäeti võtmata Suarezil enne Barcelona teist väravat, samas Rakitic ei olnud suluseisus Suareze lugemata jäänud värava puhul (käsi sulus ei loe), Bale vs Umtiti oli selge punane, messi vs Ramos pigem siiski kollane (Madridi prillidega võib roosat näha ilusa selge ilma korral) ja möönaks, et Roberto bitch-slapi asja oleks võinud kah kollasega kaunistada (kui bale ei antud); Marcelo viskus nagu Suarez maha ja sealt pigem näitles punase. Fair enough.
Kokkuvõtes tuli Roberto punane isegi kasuks, sest teisel poolajal oli pigem küsimus 3-1 kui Madridi ühes šansis ei kusagilt. Navas vist oli kokkuvõttes MoM, mis näitab nii mõndagi. Rakitic pani üksi Kroosi ja Modrici oma tasku.
Et tunded natuke keesid, oli minu meelest loomulik. Aga ei midagi nii erilist, Mou aegadega ei anna võrreldagi, va ramos, kes pidas vajalikuks muidugi ikka rääkida vandenõust ja Messi kohtunike survestamisest jms ila, mees võiks muidugi Casemirost eeskuju võtta (või suarezist) mängujärgsetes intekates.
Messi oli teisel poolajal jumal ja Pique tegi soliidse esituse, Rakitici juba mainisin.
Ja ikka käsitamatu, mis seal Roomas juhtus...selline esitus nagu eile teisel poolajal näitab, et suudetakse mängida füüsiliselt küll ja kaitsta ka kui vaja (nagu kogu hooaeg on suudetud).
Hea jalkaõhtu."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustXavi jäeti nüüd seljataha...
... ja Messil on veel aega selle pildiga korrektuure teha!
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustDon't worry. Järgmine hooaeg on 100% Messil neid 10 täis.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustmulle alati meeldivad teie lubadused
Kommentaar
-
Messi kohtunike survestamise teema peaks olema üsna aktuaalne. Ma ei usu, et Ramos need jutud lambist võttis kui juba poolajal raporteerisid nii COPE kui Cadena SER sarnast teemat. Ilmselgelt on Messile lubatud rohkem kui teistele. See Rakitici suluseisu teema on ka päris hea, minu teada võib nii selja kui õlaga palli mängida. Aga noh, prillid vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMessi kohtunike survestamise teema peaks olema üsna aktuaalne. Ma ei usu, et Ramos need jutud lambist võttis kui juba poolajal raporteerisid nii COPE kui Cadena SER sarnast teemat. Ilmselgelt on Messile lubatud rohkem kui teistele. See Rakitici suluseisu teema on ka päris hea, minu teada võib nii selja kui õlaga palli mängida. Aga noh, prillid vms."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMessi kohtunike survestamise teema peaks olema üsna aktuaalne. Ma ei usu, et Ramos need jutud lambist võttis kui juba poolajal raporteerisid nii COPE kui Cadena SER sarnast teemat. Ilmselgelt on Messile lubatud rohkem kui teistele. See Rakitici suluseisu teema on ka päris hea, minu teada võib nii selja kui õlaga palli mängida. Aga noh, prillid vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar