Väga hea tehing! Meeskond täiendatud korraliku noore talendiga. Kui vigastusi ei tule , saab temast parem mängija kui Dembele. Üleüldse võiks Dembele juba ära saata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Nagu ma aru olen saanud, siis Bordeaux võttis mõlema klubi pakkumised vastu, aga lõppsõna jäi mängijale, kes valis Barca. Et ma nii väga prantslasi ka ei süüdistaks. Malcom on aga kohati üsna ebastabiilne mängumees olnud aga ta noor ja rohelina ka veel. Väike kartus on, et võib Barcas feilida. Eriti, kui mänguaega ka nii palju ei jagu nagu harjunud. Ses suhtes tundus Roma pisut loogilisem valik olevat. Prantsusmaa liigas oli ta möödunud hooajal heal juhul 3. mees omal positsioonil Mbappe ja Thauvini järel. Kui kellegiga kõrvutada, siis võibolla Robbeniga. Meeldib ka kaugelt vasakuga peale uhada, aga samas on ta minu arvates tiba tehnilisem ja osavam palliga ja ehk ka suudab kaaslasi sööduga veidi enam leida.
Kommentaar
-
Malcolm in the middle Täitsa huvitav lugemine."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Fussball Vaata postitustEt siis on kehvem kui Thauvin ja tehnilisem ja parem kui Robben ? Väga ebaloogiline jutt kahjuks
Parimate päevade Robben vs Malcom - pole küsimustki, kes parem jalgpallur on, aga Malcom pole kindlasti ka oma parimat veel näidanud. Potentsiaali on tal seljakotiga. Iseasi, kuidas ta seda realiseerida suudab.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustKrt see et tantsulõvi klubist ära lasti on pikas perspektiivis kindlasti viga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar