Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meil on üks tuleviku lootus üles kasvanud La Masias ja temast on ka üks ilus artikkel ilmunud. Viimane mäng Copa del Rey-s valiti just tema ka mängu parimaks!
Hetkel mängib, aga mitte just kõige paremini. Valverdel oleks vaja vahetusi teha, kui endiselt on soov karikat jahtida Hispaanias. Tegelikult tundub mulle, et ei huvitagi eriti see kohalik karikas vaid miskit muud.
Hetkel mängib, aga mitte just kõige paremini. Valverdel oleks vaja vahetusi teha, kui endiselt on soov karikat jahtida Hispaanias. Tegelikult tundub mulle, et ei huvitagi eriti see kohalik karikas vaid miskit muud.
Mulle meenub sellega mu vanemate sporditarvikute ostmise lembus.
Ostsid koju üüberkalli jooksulindi, siis avastasid, et pole aega joosta, et toas tekib higihais ja üldse ülekaalulisuse tõttu ei tohigi nagu joosta...
No Coutinhot nähti ikka eelkõige Iniesta asendajana. Osav, hea platsinägemise ja tehnikaga ründav poolkaitsja. Ja peale kõige muu veel oskab isegi ilusaid väravaid lüüa, mis Iniesta tugevaim külg kunagi ei olnud.
Aga tuleb välja, et keskväljal ta ikka Iniesta rolli välja ei mängi, isetseb liiga palju, kuidagi mentaalselt ei klapi teiste mängijatega, sööduoskus annab soovida ja kaitses on lohh. Äärtel on temast paremad mängijad, lisaks siis veel Messi, kes vabas rollis võtab ta ruumi keskelt ära, kuhu talle meeldib joosta ja no Messi mängib igas mängus kus saab.
85-da minutini täiega nautisin Levante mängu ja oli vaid aja küsimus millal nad veel löövad. Kuid siis tuli Valverdelt korralik mängu muutus, kui vahetusest mängu tulnud Suarez triblas ilusti viimase kaitsjani ja kogu pidu sai lõpp lahenduse penaltiga...1-2 ja näha oli et isegi võidu üle Levante eriti ei rõõmustanud, sest nädala päras on Camp Noul Barca eest väljas hoopis teine seltskond
No Coutinhot nähti ikka eelkõige Iniesta asendajana. Osav, hea platsinägemise ja tehnikaga ründav poolkaitsja. Ja peale kõige muu veel oskab isegi ilusaid väravaid lüüa, mis Iniesta tugevaim külg kunagi ei olnud.
Aga tuleb välja, et keskväljal ta ikka Iniesta rolli välja ei mängi, isetseb liiga palju, kuidagi mentaalselt ei klapi teiste mängijatega, sööduoskus annab soovida ja kaitses on lohh. Äärtel on temast paremad mängijad, lisaks siis veel Messi, kes vabas rollis võtab ta ruumi keskelt ära, kuhu talle meeldib joosta ja no Messi mängib igas mängus kus saab.
Coutinho oli hooaja algul väga hea, kuid siis hoog rauges ja samuti ei jagunud teda 90 minutiks. Ma siiski arvan, et temast saam AMina asja, küll on aga vaja siis natuke nuputada, kes tema kõrvale sobiks, et keskel liiga pehmeks ja aeglaseks ei jäädaks. Dembele on ta äärel üle mänginud, aga teatud mängudes oleks temast palju kasu just ka äärena. Liiga vara veel öelda, et luksus, CLis on tast veel kõvasti kasu.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar