Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEt siis Messi värav valitakse aasta väravaks millalgi detsembris, pohhui, et Grimaldo lõi 3 päeva varem samasuguse, aga parema?
https://streamable.com/no1t7
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustHuvitav lugemine, soovitan.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
-
Mingi tõsiselt võetav allikas rääkis J.Rottenile, et Griezman liitub Barcaga üsna pea. Ju siis arvab Grizz, et Atleticoga enam ei sooviks jätkata. Isiklikult minu silmis on ta sarnane Coutinhoga ja pigem hoiaks mina Coutinho Barcelonas, kui et sooviks näha järjekordset floppi. Ainuke pluss on see, et Grizz on eurooplane.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMingi tõsiselt võetav allikas rääkis J.Rottenile, et Griezman liitub Barcaga üsna pea. Ju siis arvab Grizz, et Atleticoga enam ei sooviks jätkata. Isiklikult minu silmis on ta sarnane Coutinhoga ja pigem hoiaks mina Coutinho Barcelonas, kui et sooviks näha järjekordset floppi. Ainuke pluss on see, et Grizz on eurooplane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustoot, kas barca fannid on joudnud sinnamaale, et neile kolbavad ainult eurooplased?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee vast on seotud välismängijate (non EU) limiidiga.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Messi lööb juba nii kergelt neid karistuslööke, et võis täna endale lubada ühe ilusa Panenka. 2 golli müstiliselt mehelt, kes viib meid la Liga tiitlile aina lähemale, + 13 > Atletico!
Forca Barca!!!
Ladys and gentelmen, let me intreduce you panenka freekick
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar