Xavi Simons on muidugi hea näide totaalselt ülehaibitud noorest. Asi oli väga lihtne, noorsandi tiim küsis uue lepingu palganumbriteks kosmost, Barca noorteosakonna sõnul on Simons küll hea, aga mitte totaalselt üle teisest ja polnud seda väärt. PSG avas hea meelega rahakohvrid ja läinud ta oligi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustXavi Simons on muidugi hea näide totaalselt ülehaibitud noorest. Asi oli väga lihtne, noorsandi tiim küsis uue lepingu palganumbriteks kosmost, Barca noorteosakonna sõnul on Simons küll hea, aga mitte totaalselt üle teisest ja polnud seda väärt. PSG avas hea meelega rahakohvrid ja läinud ta oligi.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMessi vigastatud ja USAsse ei reisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKallid Barcelona fännid! Kas te oskate mulle seletada, miks (nagu päriselt miks) Barcelona seda Neymarit niiväga tahab (kui tahab)?
Olgem ausad kui tingimused on õiged ja ta on motiveeritud siis ikkagi tegemist ju maailmaklassiga mängijaga, kes suudab meeskonnale palju juurde anda. Barcas ju need tingimused olemas. Riietusruumis ootavad tuttavad näod, enamus klubi töötajad samuti ma usun.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKallid Barcelona fännid! Kas te oskate mulle seletada, miks (nagu päriselt miks) Barcelona seda Neymarit niiväga tahab (kui tahab)?
Neymar peaks ka vähemalt füüsiliselt olema oma tippvormis, erinevalt Messist ja Suarezest, kes kindlasti pole enam sama nobedad ja ärksad kui omal ajal, Barcelonas paistis ta silma ka väga aktiivse kaitsetegevusega (erinevalt Dembelest) ja tegelikult oli mental link MSNi vahel suurepärane, viimane CL tuli ka ju suuresti nende panusega.
Kommentaar
-
Teine seletus, mis ei välista esimest, et kasvataks klubi tulupoolt, sest tegemist on ikkagi brändiga ja paljud ei taju, kui võimas kaubamärk nutupoja ikkagi (veel?) on
Kolmas seletus, et Madridi Reali ka ju lasta ei saa.
Neljas seletus, et ega need nutupoja asendused pole ikkagi suutnud temast jäänud auku platsil täita ja äkki ta on suuteline teatepulga Messilt üle võtma (igas mõttes).
Viies seletus, et Messi vääriks veel üht CLi ja nutupoja on selle garant nagu kunagi Arnold Rüütelgi oli (kõik muidugi teavad, mis sest sai)
Annab ju müüa küll.
Kust selleks raha võetakse ja mis tuleb pärast galacticot ja miks on Barcast saanud madriidreal, seda teab vaid see, ks oskab vastata küsimusele, kuhu kaob raha ja kust tuleb tolm."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustRakitici ja Coutinho müük jätaks keskvälja ikka väga õhukeseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar