Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubtKommentaar
-
Kommentaar
-
Uskumatult hambutu ründetegevus ja ebakindel kaitsetöö Barcelonalt. Ma pole kunagi ühegi klubi puhul treeneri kergekäelise vallandamise poolt, aga raske uskuda, et Valverdega edasi minnes asjad väga palju paremaks minema hakkavad. Eks see pole ainuke põhjus, aga siiski.
Ainuke positiivne asi selle hooaja jooksul:
Kommentaar
-
Uskumatu on, et pärast Liverpooli Erniega edasi mindi. Sealt alates oleks olnud ikka räiget restarti vaja, jäeti mentaalse piole pealt tegemata. Nagu hooaja eel öeldud, nüüd paar suhkamit veel ja siis on vajalik amputeerimine tehtav, et terve vaimuga hooajal edasi minna ja äkki saab siis isegi sinilindu püüda. Materjali nagu on: terstegeni, frenkie, messi ja griezmanni peale on minu meelest võimalik ehitada küll, äkki isegi dembele ja umtiti saavad jalad alla.Uskumatult hambutu ründetegevus ja ebakindel kaitsetöö Barcelonalt. Ma pole kunagi ühegi klubi puhul treeneri kergekäelise vallandamise poolt, aga raske uskuda, et Valverdega edasi minnes asjad väga palju paremaks minema hakkavad. Eks see pole ainuke põhjus, aga siiski.
Ainuke positiivne asi selle hooaja jooksul:
https://www.theguardian.com/football...celona-la-liga"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

?
Kommentaar