Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Fati osas...Bojani näide on varnas, ei hakkaks eriti mingeid mägesid suuga liigutama, kohalik ajakirjandus võiks nüüd vähem klikkidele mõelda.
Kusjuures endal oli terve Valencia mängu just Bojan silme ees. Aga loodame, et eelkõige Fati vanemad suudavad teda kahe jalaga maa peal hoida ja 1-2a pärast juba P$G poole jooksu ei pane.
Meedia haip on nagunii juba liig.
Fati alustab ka Dortmundi vastu, koos Suareze ja Griezmanniga. Keskel jälle De Jong/Arthur/Busi ja kaitses tavapärased Semedo/Pique/Lenglet/Alba. Messi varumeeste pingil ka täitsa olemas.
Ei midagi imekspandavat. Võõrsil mängime nagu hirmunud amatöörid, kes saavad mängu jooksul vaevu raamidesse löögi, kodus pole probleeme igas mängus 5 väravat lüüa ja domineerida. Kohutav etteaste.
Ei midagi imekspandavat. Võõrsil mängime nagu hirmunud amatöörid, kes saavad mängu jooksul vaevu raamidesse löögi, kodus pole probleeme igas mängus 5 väravat lüüa ja domineerida. Kohutav etteaste.
Ja lisaks on meil treener kes ei jaga ööd ega mütsi.
Uskumatult hambutu ründetegevus ja ebakindel kaitsetöö Barcelonalt. Ma pole kunagi ühegi klubi puhul treeneri kergekäelise vallandamise poolt, aga raske uskuda, et Valverdega edasi minnes asjad väga palju paremaks minema hakkavad. Eks see pole ainuke põhjus, aga siiski.
Uskumatult hambutu ründetegevus ja ebakindel kaitsetöö Barcelonalt. Ma pole kunagi ühegi klubi puhul treeneri kergekäelise vallandamise poolt, aga raske uskuda, et Valverdega edasi minnes asjad väga palju paremaks minema hakkavad. Eks see pole ainuke põhjus, aga siiski.
Uskumatu on, et pärast Liverpooli Erniega edasi mindi. Sealt alates oleks olnud ikka räiget restarti vaja, jäeti mentaalse piole pealt tegemata. Nagu hooaja eel öeldud, nüüd paar suhkamit veel ja siis on vajalik amputeerimine tehtav, et terve vaimuga hooajal edasi minna ja äkki saab siis isegi sinilindu püüda. Materjali nagu on: terstegeni, frenkie, messi ja griezmanni peale on minu meelest võimalik ehitada küll, äkki isegi dembele ja umtiti saavad jalad alla.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar