Minu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMinu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustReal Madrid'i fännid on kõige kehvemad siiski - spoiled & ungrateful
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMinu meelest teie kodumängud on ühed igavamad Laligas fänluse vaatevinklist. Kuidagi löss ja kiretu. Võib-olla ma olen ainukene kellele nii tundub.
Eks suur osa külastajatest on ka turistid, kes peale Messi kedagi ei tea ja elavnevad siis, kui Messi midagi teeb.
Kommentaar
-
Üpris kohutav mäng, pinge oli viimase sekundini peal, vahepeal istuti täiesti umbkaitses ja taoti palli pimesilmi kaugele. Kohutav esitus, aga ülioluline võit. Praha tiim mängib väga head jalgpalli.
Funfact, Messist sai esimene jalgpallur, kes skoorinud 15. järjestikkusel meistrite liiga hooajal.
Kommentaar
-
Mängustatistika räägib ka oma lugu, Slavia vääris võitu:
Löögid
23-13
väravale
8-7
nurgalöögid
5-5
väravad
1-2
Nende omavärav oli ka erakordselt õnnetu. CLi võõrsilvorm on endiselt täpselt sama jube nagu ta viimased aastad olnud on. Kui kedagi üldse esile tõsta, siis Messit ja Ter Stegenit ja no tegelikult kaitses hüpati ka ennastsalgavalt pallide ette. 6 blokki ja 16 clearancit ei ole näitaja, mis tavapärane Barcelona juures. Palliga oldi mannetud, surve all meenutas meeskond Eesti rahvuskoondist, kus midagi tarka peale suvalise pika palli kuhugi ette tagumise ei osatud teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMängustatistika räägib ka oma lugu, Slavia vääris võitu:
Löögid
23-13
väravale
8-7
nurgalöögid
5-5
väravad
1-2
Nende omavärav oli ka erakordselt õnnetu. CLi võõrsilvorm on endiselt täpselt sama jube nagu ta viimased aastad olnud on. Kui kedagi üldse esile tõsta, siis Messit ja Ter Stegenit ja no tegelikult kaitses hüpati ka ennastsalgavalt pallide ette. 6 blokki ja 16 clearancit ei ole näitaja, mis tavapärane Barcelona juures. Palliga oldi mannetud, surve all meenutas meeskond Eesti rahvuskoondist, kus midagi tarka peale suvalise pika palli kuhugi ette tagumise ei osatud teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar