Ma olen vist see 1% Barcelona fänne, kellel on tegelikult hea meel, et see pull läbi saab. Kogu sellest Bartomeu jamast häbiväärsem on see, et meil on toksiline parim enne möödas tiim, kellega olid Ernie ja Setieni ajal pidevalt mingid riietusruumi probleemid ja a la mängivad treenerid. Enne ei toimu radikaalset muudatust, kui seda nn "old core'i" laiali ei saadeta. Ja mis parata, sinna hulka kuulub hetkel ka Messi. Ei ole nii, et ainult Messi võidab ja ülejäänud organisatsioon kaotab. Ma olen väga kuradi salty, et pärast 8-2 (!!!!!!!!) kaotust on meil endiselt klubi legendid, kes ei suuda väärikalt lahkuda (selles osas au ja kiitus Xavi ja Iniesta). Klubi juhtkond ei peaks olema olukorras, kus Albasid ja Suarezeid ja Busquetse tuleks vägisi üldse ära ajada. Isegi kui järgmine aasta tuleb rõvedalt kohutav ja Bartomeul on ilmselt elu ohus, siis tema viimase aasta parim võimalik lahkumiskink saabki olla vanurite megapalkadest vabanemine (kui ta seda muidugi uuesti kuskile kinni ei tao). Uus juhtkond saaks seejärel rahalist seisu kiiremini joonde ajada. Rebuild on hädavajalik ja fännid võiksid sel osas realistlikumad olla. Asjad on sitasti ja Bartomeu ongi palju kokku keeranud, aga damage is done. Tuleb edasi minna ja võib-olla 5 aasta pärast on hea tagasi vaadata, kuidas brutaalselt kõik õhku lasti selle asemel, et Messit ja kogu vana bandet 2-3 aastat sarnasel viisil edasi lüpsta, jälle paar treenerit vallandada ja siis jälle kellegilt 8 tükki sisse imeda.
Lisaks, nõustun eelmise foorumlasega. Kui sa maksad selliseid ulmepalkasid ja kogu selle tulemusel on sul riietusruumis/platsil üks suur draama, mis kulmineerub 8-2 (!!!!!!!!!!!!) kaotusega, siis kuidas edasi? Kahju isegi, et suur osa fänne valivad hetkel Barcas mängijate poole. Aga mis sa teed, juhtkonna poolt ei saa ju ka olla. PS: 8-2 mängu ajal lidus platsil ringi ka kaptenipaela kandev Messi, kes pole ühtegi kommentaari mängust andnud. Või juhtkonda mõnitanud. Midaiganes, jään LeBroni stiilis "The Decisionit" ootama.
Lisaks, nõustun eelmise foorumlasega. Kui sa maksad selliseid ulmepalkasid ja kogu selle tulemusel on sul riietusruumis/platsil üks suur draama, mis kulmineerub 8-2 (!!!!!!!!!!!!) kaotusega, siis kuidas edasi? Kahju isegi, et suur osa fänne valivad hetkel Barcas mängijate poole. Aga mis sa teed, juhtkonna poolt ei saa ju ka olla. PS: 8-2 mängu ajal lidus platsil ringi ka kaptenipaela kandev Messi, kes pole ühtegi kommentaari mängust andnud. Või juhtkonda mõnitanud. Midaiganes, jään LeBroni stiilis "The Decisionit" ootama.
Kommentaar