Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
Braith Agueroga asendada ja sõidame. Raha ostuks põle ja oleks larssonlik lahendus. Fati suudaks ründajana kindlasti tegutseda."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Veider, aga meil on esmaspäeval mäng. Vastaseks üks nõrgemaid tiime Huesca ja võit on ainuke aktsepteeritav tulemus. Araujo on tagasi ja suuremaid puudujaid peale pikaaegsete vigastatute ei olegi.
S. Roberto peaks naasma peale rahvuskoondiste pausi, Fati taastub nüüd hästi ja peaks treeningutele naasma aprillis ja loodab olla mängukõlbulik hooaja lõpus.
Coutinho ja Pique kohta hetkel täpne info puudub.Kommentaar
-
Huesca võideti 4-1, aga lubamatult palju anti neile vasturünnakutest võimalusi ja ainult Huesca ründajate koba ei lubanud neil kauem mängus olla (Löögid väravale 5-4, kokku 10-7). Väravatest 3 (2x Messi ja Griez) tulid kusjuures harjumatult kauglöökidest, üks ilusam kui teine.Kommentaar
-
Huesca värav oli ghost pennu, aga jah, Barca kaotas palju palli ning fookus oli ka paigast kohati. Mõned mehed vajaks puhkust, aga praegu on palju kaalul.Huesca võideti 4-1, aga lubamatult palju anti neile vasturünnakutest võimalusi ja ainult Huesca ründajate koba ei lubanud neil kauem mängus olla (Löögid väravale 5-4, kokku 10-7). Väravatest 3 (2x Messi ja Griez) tulid kusjuures harjumatult kauglöökidest, üks ilusam kui teine."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Seekord vaatasin tipphetki, neist jäi mulje, et oleks võinud ka 8-2 lõppeda Barcale. Praegu on küll selline hoog sees, et we are not in danger, we are a danger vibe sees.
Ei mängita ka enam sellist mindhunteri tiki-takat, vaid nagu vaataks kaasfoorumlase kombel kiirendusega breaking badi, siuh-säuh söödud, võimalus, värav.... või pallikaotus, vastane kiires ja ter stegen päästab võimatust olukorrast või sekkub la liga kohtunik, kes on samal tasemel kui politseimees Hank, kes aastaid Heisenbergiga grilliõhtuid pidas.
Põnev, kahju vaid, et see interlul smh saabus."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Seda kindlasti, mis erines meie viimase aja trendist oli see, et 2-0 eduseisuga esimene poolaeg ei oldud rahul ja tamp kestis terve mäng. Pole ammu seda märganud, Valverde ajal tegutseti pigem nii, et kui edu olemas, siis seda hakati hoidma.Seekord vaatasin tipphetki, neist jäi mulje, et oleks võinud ka 8-2 lõppeda Barcale. Praegu on küll selline hoog sees, et we are not in danger, we are a danger vibe sees.
Ei mängita ka enam sellist mindhunteri tiki-takat, vaid nagu vaataks kaasfoorumlase kombel kiirendusega breaking badi, siuh-säuh söödud, võimalus, värav.... või pallikaotus, vastane kiires ja ter stegen päästab võimatust olukorrast või sekkub la liga kohtunik, kes on samal tasemel kui politseimees Hank, kes aastaid Heisenbergiga grilliõhtuid pidas.
Põnev, kahju vaid, et see interlul smh saabus.Kommentaar
-
The meeting between Mino Raiola, Erling Haaland’s father and Joan Laporta has been positive. It was the first contact to discuss about the new Barcelona project - obviously there’s nothing done or advanced, race will be long as many clubs are involved... Barça are in. 🔴🔵 #FCB
Ma küll ei tea, kuidas see raha leitakse, aga oleks vägev täiendus Barcale.Kommentaar
-
Mingi klipp isegi on kus isa ja agent liiguvad Barcelonasse. Huvitav saab olema...ja nii ongiKommentaar
-
Eks ole pool meeskonda müügis ka, omaette küsimus, kas neile ka ostjad leitakse.https://twitter.com/FabrizioRomano/s...521151490?s=19
Ma küll ei tea, kuidas see raha leitakse, aga oleks vägev täiendus Barcale.Kommentaar
-
Minu meelest võiks Dembele ja Griezmanni maha müüa. Nende eest saaks päris hea kopika. Messiga on mul tunded nii ja naa. Kui ta jääb, siis võiks ikkagi mineviku teened unustada ja vahel ka pingilt alustada. Vanameister hakkab puhkust vajama!
Coutinho vigastusest hästi taastub, siis sobiks ideaalselt mängu ehitama. Fati on hetkel minu silmis rohkem tegija, kui olid Bojanid ja El Haddadid.
Ülejäänud noored, kes Barcal hetkel põhimeeskonnas, on samuti väga head mängu näidanud.
Minu silmis on Barcelona tulevik tegelikult isegi helge.Kommentaar
-
No ta ongi, ma ei leia hetkel väga nagu mõtet mingi 150 milkut järjekordse superstaari alla panna, kui eelmised endiselt veel täiesti alles. Griez tõenäoliselt läheb müüki, samuti Coutinho, Dembele ma ei usu, pigem hetkel uue lepingu läbirääkimised, samuti on müügis kõik nn leftoverid, Pjanic, Alena, Firpo, Braithwaite jne. Ei tasu unustada, et Messiga pole ka veel ju lepingut. Täiesti variant, et ta ikka ei jää ja siis jääb küll hulk raha üle keegi uus mees palgata.Minu meelest võiks Dembele ja Griezmanni maha müüa. Nende eest saaks päris hea kopika. Messiga on mul tunded nii ja naa. Kui ta jääb, siis võiks ikkagi mineviku teened unustada ja vahel ka pingilt alustada. Vanameister hakkab puhkust vajama!
Coutinho vigastusest hästi taastub, siis sobiks ideaalselt mängu ehitama. Fati on hetkel minu silmis rohkem tegija, kui olid Bojanid ja El Haddadid.
Ülejäänud noored, kes Barcal hetkel põhimeeskonnas, on samuti väga head mängu näidanud.
Minu silmis on Barcelona tulevik tegelikult isegi helge.
Aga vaadates kuidas see aasta mängitakse, palju uusi noori talente La Masiast on esile kerkinud ja tuleb veel, siis tulevik on tõesti helge.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar