Täna siis jahvatab kuulujutuveski eriti tõsiselt, et Aguero on täitsa tulemas, nõustus olemasolevaga suure paycutiga, 2 aastane diil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustIgati loogiline samm - kupatame Suarezi minema, sest ta on liiga vana ja võtame Aguero asemele. Iseenesest kui see kindlustab Messi jäämise, siis oleks arusaadav.
Kommentaar
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustMa ei usu, et Aguero palk Suarezist väga väiksem oleks. Aga veelkord, kui see on Messi Barcasse jäämise tingimus, siis miks mitte.
Aguero on igatahes veider valik, ta ju juba eelmine hooaeg suures osas eemal vigastuse tõttu ja best before ammu möödas, samas peaks ta pigem olema ka selline kogenud varumehe rollis, ala Larsson ja sellega ka häppy, erinevalt Suarezest, kes endiselt tahtis igas mängus 90 minutit mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustMa ei usu, et Aguero palk Suarezist väga väiksem oleks. Aga veelkord, kui see on Messi Barcasse jäämise tingimus, siis miks mitte."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ma ei arvagi, et Suarezi müümine oleks vale samm olnud (kui siis summa + barca maksab pool palka kinni), vaevalt et keegi oleks uskunud, et ta Atleticos 20 väravat kõmmutab.
Minu meelest on lihtsalt imelik, et tuuakse hooaeg hiljem sarnane vana ründaja suure palgaga sisse.
Aga ju siis on vaja, loodetavasti on uue presidendiga mängijateturul tegutsemine läbimõeldum kui eelmisega
Kommentaar
-
Samas kui võtta, ega ju Suareze näitajad polnud ju Barcas halvad? Iga season suutis kõmmutada väravaid. Kui veel Neymar oli ka, oli eriti vahva trio koos. PS kui keegi viitsi Suarezi statid välja visata Barcas, siis tänud.
Aguero on ründajana hea olnud Man Citys aga endalgi tekib mõte, et kas on pointi tuua 32a ründajat, kui saaks mingi noore tuua kelle palk väiksem ja kasvab koos tiimiga? Kuna uskumatu, kui see ka pole siis mina isegi imestan kuidas on Barca suutnud nii hea noorte kuuri teha ühe hooajaga. Ütleks, et Koeman on teinud uskumatult head tööd või on kellegil teine arvamus?..ja nii ongi
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustSamas kui võtta, ega ju Suareze näitajad polnud ju Barcas halvad? Iga season suutis kõmmutada väravaid. Kui veel Neymar oli ka, oli eriti vahva trio koos. PS kui keegi viitsi Suarezi statid välja visata Barcas, siis tänud.
Aguero on ründajana hea olnud Man Citys aga endalgi tekib mõte, et kas on pointi tuua 32a ründajat, kui saaks mingi noore tuua kelle palk väiksem ja kasvab koos tiimiga? Kuna uskumatu, kui see ka pole siis mina isegi imestan kuidas on Barca suutnud nii hea noorte kuuri teha ühe hooajaga. Ütleks, et Koeman on teinud uskumatult head tööd või on kellegil teine arvamus?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustSamas kui võtta, ega ju Suareze näitajad polnud ju Barcas halvad? Iga season suutis kõmmutada väravaid. Kui veel Neymar oli ka, oli eriti vahva trio koos. PS kui keegi viitsi Suarezi statid välja visata Barcas, siis tänud.
Aguero on ründajana hea olnud Man Citys aga endalgi tekib mõte, et kas on pointi tuua 32a ründajat, kui saaks mingi noore tuua kelle palk väiksem ja kasvab koos tiimiga? Kuna uskumatu, kui see ka pole siis mina isegi imestan kuidas on Barca suutnud nii hea noorte kuuri teha ühe hooajaga. Ütleks, et Koeman on teinud uskumatult head tööd või on kellegil teine arvamus?
Aguero tuleb tasuta, ei pea palju palka maksma, Messi sõber ja tõenäoliselt rahul sellise impact sub rolliga ja taset on tal kindlasti. Vs Suarez, megapalk, megaego ja nõue iga mäng iga minut mängida, tüütu komme oma eksimusi noorte peal välja elada jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustWijnaldum'it te ei ole kuidagi ära teeninud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar