Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
Superliiga osas on erinevus ju hetkel selles, et kui Atleti on vähemalt avalikult välja öelnud, et edasi ei minda (jah, ma saan aru, et juriidilises mõttes ei ole vist ükski asutajaklubist veel "vaba"), siis Real ja Barcelona pushivad Perezi/Laporta suu kaudu pea igas teises intervjuus ikkagi edasi, et kui hea ja vajalik Superliiga oleks ja teevad promo. Rääkimata sellest, et alles nädala eest andsid Real, Barca ja Juventus kolmekesi välja ühise pressiteate, kusjuures otsesõnu öeldi, et:
"Our aim is to keep developing the Super League project in a constructive and cooperative manner."
Nüüd kui sa tahad kannikatest rääkida, siis minu jaoks on hetkel pilt selline, et Real ei ole peale Alaba sisuliselt kedagi juurde toonud (ja kahtlane, kas üldse ostabki) ning Barcelona ei ole suutnud ühtegi oma uutest (tasuta) täiendustest seniajani registreerida, rääkimata siis Messiga lepingu pikendamisest. Kui sa tahad öelda, et see seis on nende kahe klubi puhul normaalne ja tavapärane, siis palun väga, aga mina jään teisele seisukohale.
Samamoodi - kui see Reali ja Barcelona sellesuvine PR-tegevus tundub sulle väga läbimõeldud ja kaalutletud, siis jällegi jään teisele arvamusele.
Kommentaar