Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Võiks öelda, et selle hooaja parim mäng. Pidev surve vastastel, nii palju võimalusi (Depay oleks võinult vabalt 3-4 väraga mängu lõpetada, aga realiseerimine jäi vajaka), Levante esimene võimalus tekkis alles 82 minutil.
Fati tagasitulek ja värav oli muidugi emotsionaalselt ülivõimas, taaskord särasid noored, Dest tundub vasakäärel veel parem on kui paremal ja oli ohtlik terve mängu. Gavi tegi taaskord suurepärase mängu, tegu on 17 aastase noorukiga ja selline tunne nagu aastaid meie keskväljal mänginud, sellised söödud.
Kui Ter Stegen ja Depay välja jätta, võiks meie koosseis vabalt olla meestest, kes kõik 24 või nooremad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMenüüs La Liga mäng Valencia-Real Madrid. Sel pühapäeval. On keegi Mestallal / Valencias käinud ja tahab soovitusi jagada?
Asenduskaubaks sain Barcelona-Levante mängu. Camp Nou on võimas, praktiline aga aegunud. Noored poisid eesotsas Gaviga väga muljetavaldavad. Publiku lemmik on endiselt #10 ja Dupoi on teie parim mängija.
Nüüd aga põhiline küsimus: miks Barcelonal ultrafänne ega -sektorit pole? Peamine, mida sellel pooltühjal staadionil kuulda võis rahvalt, oli "BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA" ja sisuliselt kõik. 2-3 laulu veel terve mängu peale. Kus fännid on? Ma olen varasemalt näinud päris mitmeid Serie A mänge ja kõigil on oma ultrad, kes staadionil päris normaalselt möllavad. Rääkimata siis Skandinaaviast ja muudest tuntud ultrakohtadest. Kuuldavasti Mestallal ka eriti mingit kaasaelamist polnud. Hispaanias pole ultrafänne?
Ahjaa, kui keegi huvitub Barca capist, siis mul üks väga soliidne cap Camp Noult ostetud elukaaslasele, et ta ei peaks staadionil päikesepistet saama. Seda capi vaja ei läinud, sest olime rõdu all. Niiet müüa Barca cap.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOkei. Selle mänguga läks vähe perse, sest Ryanairi lend Milanost Valenciasse hilines 3,5 tundi ja ma seetõttu mängule ei jõudnud. Õnneks salajane33 ja enrito jõudsid ja võivad oma muljeid ise edasi anda.
Asenduskaubaks sain Barcelona-Levante mängu. Camp Nou on võimas, praktiline aga aegunud. Noored poisid eesotsas Gaviga väga muljetavaldavad. Publiku lemmik on endiselt #10 ja Dupoi on teie parim mängija.
Nüüd aga põhiline küsimus: miks Barcelonal ultrafänne ega -sektorit pole? Peamine, mida sellel pooltühjal staadionil kuulda võis rahvalt, oli "BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA" ja sisuliselt kõik. 2-3 laulu veel terve mängu peale. Kus fännid on? Ma olen varasemalt näinud päris mitmeid Serie A mänge ja kõigil on oma ultrad, kes staadionil päris normaalselt möllavad. Rääkimata siis Skandinaaviast ja muudest tuntud ultrakohtadest. Kuuldavasti Mestallal ka eriti mingit kaasaelamist polnud. Hispaanias pole ultrafänne?
Ahjaa, kui keegi huvitub Barca capist, siis mul üks väga soliidne cap Camp Noult ostetud elukaaslasele, et ta ei peaks staadionil päikesepistet saama. Seda capi vaja ei läinud, sest olime rõdu all. Niiet müüa Barca cap.
Mängule neid ei lubata, selles saab tänada hetkel taas presidendiks olevat Laportat, kes nad esimese võimule tuleku juures staadionilt bännis. Selle kohta on olemas ka paar päris ägedat dokumentaali.
Siit saad rohkem lugeda https://en.wikipedia.org/wiki/Boixos_Nois
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSulle infoks, siis Barcal on täitsa ultrad olemas, tavapäraselt nad kogunevad enne mängu Camp Nou juurde ja teevad mürglit, olen ise ka ühele sellisele peale sattunud. Ultrad näiteks olid ka need, kes Figole kurikuulsa seapea viskasid.
Mängule neid ei lubata, selles saab tänada hetkel taas presidendiks olevat Laportat, kes nad esimese võimule tuleku juures staadionilt bännis. Selle kohta on olemas ka paar päris ägedat dokumentaali.
Siit saad rohkem lugeda https://en.wikipedia.org/wiki/Boixos_NoisThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPraeguse seisuga oleks ikka hea kui Euroopa liigasse saaks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustXavi saadaval praegu?Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar