Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Poolaeg läbi ja Barca mängukohta pole mida head öelda. Palli valdab küll Barca rohkem, kuid aktviisem on ikkagi Atletico. Barcal polnud I poolajal ühtegi realsset võimalust. Ja Torrese värav sündis ka kaitsjate eksmusest kui nad ei suutnud palli korralikult ära lüüa ja Torres karistas kohe ära. Barca parim hetkel Messi.
no asi ikka väga nutune, kui nüüd midagi keksvälja ja kaitsega ette ei võeta, siis tiitlitest võib sellise mänguga küll suus puhtaks pühkida.
kaitse väga auklik ja keskväljal ei soovi keegi rünnakut üles võtta, pekstakse pikka palli ette, et äkki midagi juhtub. söödutäpsusest ei ole üldse mõtet rääkida.
vähemalt järgmiseks mänguks eto´o tagasi ja no atletico oligi see ebamugav vastane, a chelski paneb meist teerulliga üle, kui kaitse jälle nii suurepäraselt peaks tegutsema. eelneva 14 mänguga lasti endale 6 lüüa, nüüd ühega kolm
no asi ikka väga nutune, kui nüüd midagi keksvälja ja kaitsega ette ei võeta, siis tiitlitest võib sellise mänguga küll suus puhtaks pühkida.
kaitse väga auklik ja keskväljal ei soovi keegi rünnakut üles võtta, pekstakse pikka palli ette, et äkki midagi juhtub. söödutäpsusest ei ole üldse mõtet rääkida.
vähemalt järgmiseks mänguks eto´o tagasi ja no atletico oligi see ebamugav vastane, a chelski paneb meist teerulliga üle, kui kaitse jälle nii suurepäraselt peaks tegutsema. eelneva 14 mänguga lasti endale 6 lüüa, nüüd ühega kolm
XAVI TULE TAGASI!
Eto\'o ja Ronnie võiks uuesti võtta jalad kõhu alt välja.
Deco ja Messi ja Puyol võiks ka tööle hakata.
Väsimus ma kardan..
Issand kui kahju mul jälle Barca fännidest on Nii mõnus on nende spekulantide peale kes Reali kaotustele suure suuga naersid ja Barcat maailmatipuks tembeldasid ise naerda. Jõutasakaal hakkab jälle teisele poole vajuma
Issand kui kahju mul jälle Barca fännidest on Nii mõnus on nende spekulantide peale kes Reali kaotustele suure suuga naersid ja Barcat maailmatipuks tembeldasid ise naerda. Jõutasakaal hakkab jälle teisele poole vajuma
Seda, et Barca Realist odavalt üle sõitis ja seda, et Barca on maailma tipp tunnistasid põhimõtteliselt ka Reali omad fännid. Tõusid isegi statal püsti ja plaksutasid meie liidrile.
mul kohe heameel kuna superennustuses pakusin atletico v;itu ja v2hemalt nyyd mul punkt olemas.aga ega ykskord peab ju ka 2nn otsa saama aga myts maha barca ees nii kaua ainult v2itta.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar