Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    No 500-600k kõrval äkki võibki tunduda, et mõistlik

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    No ma ei tea.Lewandowski nädalapalk 360 577 on mõistetav aga Christenseni 200 385, Kessie 260 385, Rapinha 240 385 on antud situatsioonis ikkagi selgelt palju.Koundel on uutest kõige madalam palk 182 692. Christenseni palk Chelseas oli 80 000 naela.ja see ongi temasuguse tasemega vennale ok.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Kas samal ajal ebanormaalselt suurte palkadega mängijaid pidevalt juurde ei võeta? Aga jah, 1 nööp rohkem kinni ja saab hakkama küll. Lihtsalt väga kahtlane tehing ja muud võlad vist ikka üle õla ootamas.
    Minu teada on uute meeste palgad täiesti ok tasemel, nii mõnigi tõenäoliselt saab vähem raha kui oleks saanud mujale minnes.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust

Miks peab midagi järgmistel aastatel müüma, ebanormaalselt suurte palkadega vanurite lepingud hakkavad ükshaaval lõppema, noorte omad on märksa mõistlikumal tasemel. Isegi kui 75% saad, siis see summa peaks ka aja jooksul kasvama ja pole ju 0.
    Kas samal ajal ebanormaalselt suurte palkadega mängijaid pidevalt juurde ei võeta? Aga jah, 1 nööp rohkem kinni ja saab hakkama küll. Lihtsalt väga kahtlane tehing ja muud võlad vist ikka üle õla ootamas.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied

See müüdi juba maha.. ma nagu ei mõistagi, et mis nad järgmised 24 aastat siis maha müüvad? Suht p*** keiss ju?

Või nad arvavad, et selle satsiga panevad järgmised 3 aastat la Liga ja CLi kinni ja siis saab äkki hakkama? 25 aastat....

500 milli tundub nagu väike raha selle eest, meenutab mingit trumpi äriplaani see kõik. Muidu teenitakse ju mingi 150mil aastas mis peaks suurenema aastatega, ehk 25% sellest on 37mil or so, maha müüdi 25mil per year aga see raha saadi ju ette kätte, järgmisest aastast putkas ju.
    Miks peab midagi järgmistel aastatel müüma, ebanormaalselt suurte palkadega vanurite lepingud hakkavad ükshaaval lõppema, noorte omad on märksa mõistlikumal tasemel. Isegi kui 75% saad, siis see summa peaks ka aja jooksul kasvama ja pole ju 0.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Catalan Vaata postitust
    Parem ootaks huviga uudiseid sellest kuidas klubi uued mehed LaLiga registreeritud saab. Ma arvan, et siin tuleb veel palju negatiivseid uudiseid ja osad uued mehed ei pääse isegi 1.vooruks listi.
    Pärast ei saa enam registreerida kedagi ehk ilmselt müüakse klubi veel rohkem pankrotti või de Jong tselskisse või manusse.

Leave a comment:

• Catalan
    replied
    Parem ootaks huviga uudiseid sellest kuidas klubi uued mehed LaLiga registreeritud saab. Ma arvan, et siin tuleb veel palju negatiivseid uudiseid ja osad uued mehed ei pääse isegi 1.vooruks listi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust

Sul on siin kõik segamini. loe eespool olevatest linkidest, muda ja ma ks müüdi. niisama pole mõtet tõmmelda. Muidugi on siin risk, selge.
    Mis mul segamini on?

Leave a comment:

• _AI_
    replied

See müüdi juba maha.. ma nagu ei mõistagi, et mis nad järgmised 24 aastat siis maha müüvad? Suht p*** keiss ju?

Või nad arvavad, et selle satsiga panevad järgmised 3 aastat la Liga ja CLi kinni ja siis saab äkki hakkama? 25 aastat....

500 milli tundub nagu väike raha selle eest, meenutab mingit trumpi äriplaani see kõik. Muidu teenitakse ju mingi 150mil aastas mis peaks suurenema aastatega, ehk 25% sellest on 37mil or so, maha müüdi 25mil per year aga see raha saadi ju ette kätte, järgmisest aastast putkas ju.
    Sul on siin kõik segamini. loe eespool olevatest linkidest, muda ja ma ks müüdi. niisama pole mõtet tõmmelda. Muidugi on siin risk, selge.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    JUST IN: FC Barcelona will register all of their new signings next week. It will be done. @gerardromero Kas siis De Jong lahkub? Ja kuhu, kas Manusse või Chelseasse?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust

25% teleõigustest, aga see nagu aru saan on plaan B, plaan A on De Jong müüa ja Pique ja Busi palgakärped.
    Aga no taskust võtta et uued ostud registreerida.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    FC Barcelona will not be able to register their new signings even after the completion of the fourth economic lever.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Oot, 25ks aastaks müüdi tele maha v. Mis nad järgmised 24 aastat siis müüvad? Keegi lollile oskab seletada mis tegelt maha müüdi?
    25% teleõigustest, aga see nagu aru saan on plaan B, plaan A on De Jong müüa ja Pique ja Busi palgakärped.
    Aga no taskust võtta et uued ostud registreerida.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Oot, 25ks aastaks müüdi tele maha v. Mis nad järgmised 24 aastat siis müüvad? Keegi lollile oskab seletada mis tegelt maha müüdi?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

(£) - https://theathletic.com/3468740/2022...nances-crisis/

Suures plaanis sama jutt tasuta podcastina - The Athletic Football Podcast https://open.spotify.com/episode/2j2ZcmV8qBkDdulQnhZn60

Kui uuel hooajal viiendaks jäävad, siis hakkab nalja saama?
    Eelmine aasta pidi ju kuuendaks jääma. The athletic on vist sama suure tagumikuvaluga kui hr neville. Šeigid ja hiinlased ja Abramovitšid panevad riigirikkusi alla, ei koti eriti kedagi, sest oma trussikud, eks. Nüüd barca müüb kroonijuveele ja võtab riske, hirmus kuritegevus ja podcastid isegi treitakse valmis. crymeariver.

Leave a comment:

Working...
X