Vastus teemale \'Barca\'
no ma ei tea, minu arust pingutate siin ule selle bommeliga. asi on ju see, et ta oli psv-s nonda nahtav luli, barcas on lihtsalt uhtlasem meeskond. ja samas kuda hinnata mis stiil kellele sobib? minu arust bommel on taitsa hasti hakkama saanud. samas voiks ju kusida kas beckhami jaoks on ikka la liga oige? minu arust pole ka tema ju see mis ta oli kunagi manus. nii et suht kahtlane see vaidlus. ja kes siis oleks parem bommeli asemel? hetkel nagu turul vabadest mangijatest nagu ei nae kedagi tema asemikku ausalt oeldes.
Algselt postitas Barca-Freddy
Eiei. Ma ei rääkinud siin BOmmelist. Ja ta saadi pealegi tasuta, niiet igati hea diil. Aga seda \"asiaat katalooniasse\" kampaaniat silmas pidades rääkisin oskuste vajalikkusest. Et ikka peaks ostma vajalikku meest, mitte niisama kommertsi vms asja pärast lihtsalt üks mängija endale sokutada.
Bommel on hea mägnija, aga Hispaania liiga ja Barca stiil ple tema jaoks kõige õigemad...samas kui ta maha müüakse, siis saab üsna kõva papi ta eest. Kui ei müüda, siis on ta hea asendus põhimeestele keskväljal.
Algselt postitas lorenzo
kas foorumlased siin kahtlevad Bommeli vajalikkuses?
Algselt postitas Barca-Freddy
No ei tea, pigem ikka peaks ostma oskusi ja vajalikkust silmas pidades.
Aga mäng on käind 13 minti ja seis ikka 0-0.
No ei tea, pigem ikka peaks ostma oskusi ja vajalikkust silmas pidades.
Aga mäng on käind 13 minti ja seis ikka 0-0.
Bommel on hea mägnija, aga Hispaania liiga ja Barca stiil ple tema jaoks kõige õigemad...samas kui ta maha müüakse, siis saab üsna kõva papi ta eest. Kui ei müüda, siis on ta hea asendus põhimeestele keskväljal.
Kommentaar