Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väike rõõmusõnum siis ka korvpalli meeskonnalt.
Barca euroleague final fouris. Otsustavas kolmandas kohtumises alistati Real Madrid 76-70
issake. te olete haiged inimesed.
Issake. Me ei või siin siis Barcelona klubi edust rääkida, sest see käib mingitele Reali fännidele pinda ?
Siinkohal mainiks ära, et Barca käsipalli meeskond on ka väga tugev
Messi sõidab siis hoopis Argentiinasse ravile nädalaks ja Villarreal tulebki nõrgendatud meeskonnaga meile külla- puudu on Riquelme, Sorín, Tacchinardi, Forlán ja Viera, kes kannab karistust CL-s, et Barbosa saaks väikest praktikat.
Väike rõõmusõnum siis ka korvpalli meeskonnalt.
Barca euroleague final fouris. Otsustavas kolmandas kohtumises alistati Real Madrid 76-70
issake. te olete haiged inimesed.
Issake. Me ei või siin siis Barcelona klubi edust rääkida, sest see käib mingitele Reali fännidele pinda ?
Siinkohal mainiks ära, et Barca käsipalli meeskond on ka väga tugev
ei noh. mina vaatan onju jalgpalli. olen juba 15 aastat vaadanud. Meeldib Real madrid kui jalgpalli klubi. mind ausalt öeldes ei koti absoluutselt see, kas nad on edukad mingis käsipallis, saalihokis või hobuste võiduajamistel. Miks peaks mind kui suvalist lolli Eestist kottima, et Real oleks Hispaania tugevaim klubi igal rindel jne.? peaasi, et nad vahel ilusat mängu jalgpalliväljakul näitaks ning sis on kõik hästi. aga noh, eks teie barca fännid olete need kõige õigemad fännid maailmas jne. s.t. et eks teie teate ikka kõige paremini. ma lähen nüüd
ei noh. mina vaatan onju jalgpalli. olen juba 15 aastat vaadanud. Meeldib Real madrid kui jalgpalli klubi. mind ausalt öeldes ei koti absoluutselt see, kas nad on edukad mingis käsipallis, saalihokis või hobuste võiduajamistel. Miks peaks mind kui suvalist lolli Eestist kottima, et Real oleks Hispaania tugevaim klubi igal rindel jne.? peaasi, et nad vahel ilusat mängu jalgpalliväljakul näitaks ning sis on kõik hästi. aga noh, eks teie barca fännid olete need kõige õigemad fännid maailmas jne. s.t. et eks teie teate ikka kõige paremini. ma lähen nüüd
Dannar, ma ei saa nüüd aru Su probleemist. Milles nüüd siis halba on kui mõni on mingi klubi fänn ja ta jälgib kõike klubiga seonduvat? Äkki ta on isegi selle klubi ametlik liige, member. Samamoodi võiks ju küsida miks mind kui suva jorssi peaks üldse mingi Hispaania jalgpall kottima. ja ma arvan et kõik barca fännid ei arva et nad kõige õigemad fännid on maailmas, kuidas seda üldse hinnata, eks see ole igaühe enda arvamus
ei mai kritiseerigi tglt. lihtsalt tundub naljakas, et inimesed rõõmustavad selliste satside tulemuste üle, keda nad elus näinudki pole, nagu Barca käsipallimeeskond jms. mina näiteks toetan Reali sellepärast, et mulle omal ajal hakkas meeldima nende mängustiil ning sellest ajast toetan neid rohkem, kui teisi meeskondi. Hispaania meeskonda toetan samuti selle pärast, et nende mängustiil on enamasti positiivne, pole (no polnud) nii hüsteerilist ja friikit toetajaskonda kui inglismaa klubidel. Mulle on tegu lihtsalt ääretult toreda meelelahutusega, mitte mingi elu tähtsaima asjaga. tore kui võidetakse ning kui ei võideta, no siis bid diil.
ei mai kritiseerigi tglt. lihtsalt tundub naljakas, et inimesed rõõmustavad selliste satside tulemuste üle, keda nad elus näinudki pole, nagu Barca käsipallimeeskond jms. mina näiteks toetan Reali sellepärast, et mulle omal ajal hakkas meeldima nende mängustiil ning sellest ajast toetan neid rohkem, kui teisi meeskondi. Hispaania meeskonda toetan samuti selle pärast, et nende mängustiil on enamasti positiivne, pole (no polnud) nii hüsteerilist ja friikit toetajaskonda kui inglismaa klubidel. Mulle on tegu lihtsalt ääretult toreda meelelahutusega, mitte mingi elu tähtsaima asjaga. tore kui võidetakse ning kui ei võideta, no siis bid diil.
oled sa nii kindel et need kes neid mänge kommenteerivad siin et nad pole neid näinudki kunagi? seda winthertur barca-reali mängu näidati minu teada isegi viasati peal, võin muidugi kanaliga eksida.
eks igaüks fänna erinevalt oma lemmikuid, mõni hüsteerilisemalt, mõni suht pohhuilt.
Barutot pole ka vist keegi võistlemas näinud aga näed inimesed rõõmustavad.
Krt, kui kossu Euroliigas Barca nii kaugele jõuab kas siis ei või seda siin ära mainida?
Barutot pole ka vist keegi võistlemas näinud aga näed inimesed rõõmustavad.
Krt, kui kossu Euroliigas Barca nii kaugele jõuab kas siis ei või seda siin ära mainida?
võibvõib. inimesed lähevad siin nii tühiste asjade peale närvi päike paistab ja ilm on soe. rahunege nüüd.
Kommentaar